Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 0-1: Ο Τσούμπερ μίλησε από νωρίς για την… άλωση των Ζωσιμάδων

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 0-1: Ο Τσούμπερ μίλησε από νωρίς για την… άλωση των Ζωσιμάδων

Από νωρίς η ΑΕΚ έβαλε τις… βάσεις για τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Τσούμπερ να κάνει… αισθητή την παρουσία του στους Ζωσιμάδες (1-0, 26/11). Η Ένωση έφυγε με το «τρίποντο και τα βλέμματα όλων πλέον είναι στη Μπράιτον.

Ιδανικό ξεκίνημα για την Ένωση στα Γιάννενα, με γρήγορο γκολ από τον Τσούμπερ (7’). Ο ΠΑΣ δεν «παράτησε» το παιχνίδι σε ολόκληρη την διάρκεια του 90λεπτου με την ΑΕΚ να φεύγει από τους Ζωσιμάδες με τρεις πολύτιμους βαθμούς για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League (1-0, 26/11).

Δυνατό ξεκίνημα από την Ένωση με δύο ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Πρώτα το σουτ του Σιμάνσκι πέρασε άουτ (2’) και στην συνέχεια ο Ελίασον δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κλέιμαν (4’).

Το γκολ τελικά δεν άργησε καθώς μετά από μία υπέροχη «κιτρινόμαυρη» συνεργασία ο Πινέδα βρήκε τον Τσούμπερ και ο Ελβετός πλάσαρε ιδανικά για το 1-0.

Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 10ο λεπτό. Ο Στάνκοβιτς με μία σπουδαία επέμβαση απέκρουσε την προσπάθεια του Μπάλαν και στο ριμπάουντ ο Παμλίδης με κενό τέρμα την έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Δοκάρι και για την ΑΕΚ στο 26ο λεπτό. Ο Τσούμπερ πήρε την κεφαλιά από την σέντρα του Μοχαμαντί. Ο Κλέιμαν ακούμπησε την μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι. Η φάση συνεχίστηκε και ο Ελβετός αστόχησε από ευνοϊκή θέση.

Με φόρα ξεκίνησε και στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ. Ο Ελίασον μετά από μία εξαιρετική ατομική προσπάθεια βρέθηκε σε θέση βολής αλλά δεν βρήκε στόχο.

Ο Λεό είχε την τελευταία αξιόλογη φάση της αναμέτρησης. Στο 71ο λεπτό ο Γάλλος σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους στην περιοχή, αλλά η κεφαλιά του πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Στάνκοβιτς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος):Κλέιμαν, Πανάγου, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπαε, Καραχάλιος, Ριένστρα, Ροσέρο (85’ Κόντε), Παμλίδης, Τζίμας (66’ Λεό), Μπάλαν (67’ Γκάρο)

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Κάλενς, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Ελίασον (75’ Άμραμπατ), Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος (75’ Πισάρο), Τσούμπερ (75’ Πόνσε).


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0