Football Talk

Βιγιαρεάλ - Οσασούνα 3-1: Ο Μοράλες καθάρισε με χατ-τρικ και τα «Κίτρινα Υποβρύχια» περιμένουν τον Παναθηναϊκό

Βιγιαρεάλ - Οσασούνα 3-1: Ο Μοράλες καθάρισε με χατ-τρικ και τα «Κίτρινα Υποβρύχια» περιμένουν τον Παναθηναϊκό

Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Βιγιαρεάλ, φόρτσαρε στο δεύτερο ημίχρονο, και με έναν εκπληκτικό Μοράλες (χατ-τρικ), κέρδισε 3-1 την Οσασούνα στο Θεράμικα για τη 14η αγωνιστική της La Liga. Τα γκολ, ο Μοράλες (57’, 71’, 80’), είχε μειώσει σε 2-1 ο Κατένα στο 78’.

Το μεσημέρι της Κυριακής (26/11) η Βιγιαρεάλ υποδέχθηκε την Οσασούνα στην έδρα της για τη 14η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο Χοσέ Λουίς Μοράλες «καθάρισε» για τα «Κίτρινα Υποβρύχια», αφού με χατ-τρικ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, η οποία, πλέον, στρέφει το βλέμμα της στο ματς της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές συγκινήσεις, η Οσασούνα ήταν αυτή που είχε τις καλύτερες ευκαιρίες, με το σουτ του Μπούντιμιρ από καλή θέση στο 15', να βλέπει το σουτ του να κοντράρει, και τον Γιόργκενσεν να λέει όχι στο κοντινό πλασέ του Γκόμεζ στο 25’. Η Βιγιαρεάλ απείλησε ουσιαστικά στο 45’, με τον Φόιτ να στέλνει εξ' επαφής τη μπάλα ψηλά άουτ μετά από κόρνερ.

Η ομάδα του Μαρθελίνο μπήκε με μεγαλύτερη ένταση στο δεύτερο ημίχρονο, και κατάφερε να προηγηθεί στο 57’ με γκολ του Μοράλες με κοντινό πλασέ μετά από γύρισμα του Μορένο! Τα «Κίτρινα Υποβρύχια» διπλασίασαν τα τέρματά τους πάλι με τον Μοράλες, ο οποίος μετά από πάσα του Φόιτ, διένυσε το μισό γήπεδο με τη μπάλα και με ωραίο τελείωμα έγραψε το 2-0 στο 71´. Η Οσασούνα αντέδρασε, και μείωσε σε 2-1 με τον Κατένα να νικά τον Γιόργκενσεν στο 78’ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Άβιλα. Ο φανταστικός Μοράλες είχε, όμως, άμεση απάντηση και ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του στο 80’, όταν, πάλι σε αντεπίθεση, πήρε την πάσα του Μπαένα, πέρασε τον τερματοφύλακα και πλάσαρε από δύσκολη γωνία για το 3-1. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Βιγιαρεάλ (Μαρθελίνο):
Γιόργκενσεν, Φόιτ, Πεντράθα (87’ Α. Μορένο), Αλμπιόλ, Κουένκα, Παρέχο, Καπούε (68’ Κομεσάνα), Αλτιμίρα (68’ Ακομάχ), Μπαένα, Ζ. Μορένο (79’ Τριγκέιρος), Μοράλες (87’ Ντίαζ)
Οσασούνα (Χακόμπα Αρασάτε): Ερέρα, Αρέσο, Μοχίκα, Γκαρθία, Κατένα, Μονκαγιόλα (67’ Γκαρσία), Τορό (77’ Μουνιόθ), Ορόθ (77’ Γκαρθία), Πένια (68’ Άβιλα), Γκόμεζ, Μπούντιμιρ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0