Football Talk

Λουτσέσκου: «Ένας ακόμα τελικός για μας με Άιντραχτ»

Λουτσέσκου: «Ένας ακόμα τελικός για μας με Άιντραχτ»
Ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.
Τι άλλο, παρά ικανοποιημένος, ήταν ο Ρουμάνος προπονητής, μετά τη σαρωτική εμφάνιση της ομάδας του, και της νίκης με 5-0 επί του Πανσερραϊκού. Στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι με τη λήξη του ματς, επισήμανε ότι βρίσκονται σε καλή περίοδο, οι παίκτες του έχουν κίνητρο, ενώ χαρακτήρισε το ματς με την Άιντραχτ ως έναν ακόμα «τελικό»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

Για το αν διορθώνει αυτό το ματς το γεγονός των αρνητικών αποτελεσμάτων μετά τις διακοπές:
«Δεν ξέρω τι να σου πω, γι' αυτή την 'διόρθωση'. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Παίξαμε με ενθουσιασμό είμαστε σε καλή περίοδο οι παίκτες έχουν το κίνητρο, χαίρονται το παιχνίδι. Παρουσιάζουν υπευθυνότητα. Το γεγονός ότι οι παίκτες που είχαμε εδώ για δύο εβδομάδες προετοιμασίας μας βοήθησε να κρατήσουμε την συγκέντρωση και οι παίκτες που ήρθαν από τις εθνικές να πάρουν αυτή την χαρά του παιχνιδιού».

Για το αν ήταν το ματς μία προπόνηση ενόψει Πέμπτης: 
«Δεν είναι προπόνηση, ήταν ένα παιχνίδι τριών πόντων που έπρεπε να κερδηθεί. Δεν έχει σχέση με το παιχνίδι με την Άιντραχτ, είναι το επόμενο ματς και ένας ακόμη 'τελικός' για εμάς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0