Football Talk

«Επαγγελματική νίκη» για τη Μακάμπι Χάιφα, 2 – 1 τη Χάποελ Πετάχ Τίκβα!

«Επαγγελματική νίκη» για τη Μακάμπι Χάιφα, 2 – 1 τη Χάποελ Πετάχ Τίκβα!

Ενόψει της αναμέτρησης με την άνετη βαθμολογικά Ρεν, η Μακάμπι Χάιφα βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό και παίρνει νίκες. Νίκη με 2 – 1 επί της Χάποελ Πετάχ Τίκβα, σε μία αναμέτρηση που όπως όλες στην ισραηλινή Premier League, σημαδεύεται από μηνύματα συμπαράστασης στους Ισραηλινούς ομήρους στη Λωρίδα της Γάζας.

Η Μακάμπι Χάιφα αντιμετώπιζε τη Χάποελ Πετάχ Τίκβα με μοναδικό στόχο να καλύψει το χαμένο έδαφος από την κορυφή και τα κατάφερε. Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού για τους ομίλους του Europa League, έφτασε σε μία επαγγελματική, πλην όμως αγχωτική, νίκη και πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με εννιά βαθμούς σε πέντε παιχνίδια. Οι Χατζάτζ και Τσέρι τα γκολ για τους «πράσινους» του Ισραήλ στο πρώτο ημίχρονο. Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους, ο Ελιμελέχ στο δεύτερο ημίχρονο.

Όπως είναι φυσιολογικό εξαιτίας των ημερών και των γεγονότων του πολέμου, την κοινή γνώμη στο Ισραήλ, απασχολεί η διαφαινόμενη απελευθέρωση της πρώτης ομάδας Ισραηλινών ομήρων που κρατούνται στη Λωρίδα της Γάζας από τη Χαμάς. Είναι χαρακτηριστικό το πανό που κρατούσαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, στιγμές πριν από το σφύριγμα της έναρξης του παιχνιδιού.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0