Football Talk

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Στουτγκάρδη 1-2 : Εντός έδρας ήττα και... προβληματισμός πριν τον ΠΑΟΚ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Στουτγκάρδη 1-2 : Εντός έδρας ήττα και... προβληματισμός πριν τον ΠΑΟΚ
Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ηττήθηκε εντός έδρας (για πρώτη φορά φέτος), από τη Στουτγκάρδη (1-2) και παρέμεινε εκτός των θέσεων που οδηγουν στην ευρωπαϊκή έξοδο.
Η Στουτγκάρδη πέρασε με 2-1 από την έδρα της Άιντραχτ, και την έβαλε σε προβληματισμό, πρίν από τον κρίσιμο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με το... καλησπέρα. Μόλις στο 1ο λεπτό, ο Ουντάβ με κοντινή προβολή νίκησε τον Τραπ, και έβαλε μπροστά στο σκορ τη Στουτγκάρδη.
Το αυτογκόλ του Άντον, ισοφάρισε προσωρινά το παιχνίδι για την Άιντραχτ, ωστόσο, το πρώτο ημίχρονο έκλεισε όπως ακριβώς ξεκίνησε: με σκορερ ξανά τον Ουντάβ! Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Γερμανός επιθετικός της Στουτγκάρδης βρέθηκε αμαρκάριστος στη μεγάλη περιοχή, και με κεφαλιά δε δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, για να ξαναδώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.
Στο δεύτερο μέρος, η Άιντραχτ έχασε με τραυματισμό τον αριστερό μπακ της, Φίλιπ Μαξ, του οποίου η κατάσταση είναι αμφίβολη, για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς την Πέμπτη (30/11).
Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, και η Στουτγκάρδη πήρε μια σπουδαία νίκη, που την ανεβάζει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Μπουντεσλίγκα.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ντίνο Τοπμόλερ) : Τραπ, Μπούτα (80’ Άαρονσον), Τούτα, Πάτσο, Μαξ (55’ Νκουνκού), Εμπιμπέ, Σκίρι, Λάρσον, Κνάουφ (70’ Γκέτσε), Σαϊμπί, Μαρμούς (80’ Νγκανκάμ)

Στουτγκάρδη (Σεμπάστιαν Χένες) : Νίμπελ, Άντον, Ζαγκαντού, Ίτο, Μιτελστέντ, Λέβελινγκ (60’ Βάνιομαν), Στίλερ, Καραζόρ, Φέριχ (59’ Γκιρασί), Μιλό, Ουντάβ (80’ Μβουμπά)


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0