Football Talk

Η Τόπολα «ποδοπάτησε» την Παρτίζαν και έστειλε μήνυμα στον Ολυμπιακό! (video)

Η Τόπολα «ποδοπάτησε» την Παρτίζαν και έστειλε μήνυμα στον Ολυμπιακό! (video)

«Επίδειξη δύναμης» από την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, Μπάτσκα Τόπολα, η οποία επιβλήθηκε εκτός έδρας της πρωτοπόρου Παρτίζαν με το εκκωφαντικό 0 – 4 και έκανε δήλωση ενόψει του πολύ κρίσιμου παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό (σε δύο εβδομάδες).

Ντέρμπι ήταν μόνο στα χαρτιά, με την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, να κάνει «επίδειξη δύναμης» στο Βελιγράδι και να φτάνει σε ένα «εμφατικό» διπλό στην έδρα της πρωτοπόρου Παρτίζαν.

Παρά το γεγονός πως η Τόπολα έχει μείνει αρκετά πίσω στη κούρσα διεκδίκησης του πρωταθλήματος, εκεί όπου προπορεύονται Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας, εντούτοις αποδεικνύει γιατί πλέον θεωρείται ένα πολύ υπολογίσιμο μέγεθος του σερβικού ποδοσφαίρου. Η σημερινή εμφάνιση θα πρέπει να χτυπήσει καμπανάκια στους «Ερυθρόλευκους», καθώς αποτελεί έναν αντίπαλο που δεν χωρά υποτίμηση γιατί είναι σε θέση να προκαλέσει πολλές ζημιές.

Ειδική μνεία αξίζει το γκολ του Τσίρκοβιτς στο 3ο λεπτό, το οποίο ήρθε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Οι Στόιτς, Ραντίν και Μιλοβάνοβιτς τα υπόλοιπα τρία τέρματα της Τόπολα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0