Football Talk

Αταλάντα – Νάπολι 1-2: Ο Ελμάς… καθάρισε για την απόδραση των «παρτενοπέι» από το Μπέργκαμο! (video)

Αταλάντα – Νάπολι 1-2: Ο Ελμάς… καθάρισε για την απόδραση των «παρτενοπέι» από το Μπέργκαμο! (video)

Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μοιράζονταν από έναν βαθμό. Ο Ελμάς, όμως, είχε διαφορετική άποψη και με γκολ στο 79’ έκανε το 2-1 για να «υπογράψει» τη νίκη της Νάπολι στην έδρα της Αταλάντα (25/11), στο ντεμπούτο του Ματσάρι στον πάγκο των «παρτενοπέι»!

Ευκαιρίες υπήρχαν εκατέρωθεν, όπως και γκολ. Ένα ματς αρκετά ισορροπημένο, όπου όλα έδειχναν ότι η ισοπαλία θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ελμάς, ωστόσο, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με το τέρμα που σημείωσε στο 79ο λεπτό, έγραψε το 2-1 υπέρ της Νάπολι, με τους «παρτενοπέι» να παίρνουν τελικά τους τρεις βαθμούς στο Μπέργκαμο απέναντι στην Αταλάντα (25/11)!

Έτσι, 13 παιχνίδια μετά την έναρξη της φετινής Serie A, οι πρωταθλητές Ιταλίας, με τον Βάλτερ Ματσάρι πια στην τεχνική τους ηγεσία, ανεβαίνουν στους 24 βαθμούς και στην τρίτη θέση, έστω και προσωρινά, ενώ βρίσκονται επτά πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ. Η Αταλάντα από την άλλη παρέμεινε στους 20 και στην έκτη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Ραχμάνι στο 34’, όμως δεν μπόρεσαν να χαρούν, καθώς ύστερα από επέμβαση του VAR, ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Τελικά, ο Κβαρατσχέλια ήταν εκείνος που έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» για τη Νάπολι, γράφοντας το 0-1 λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, στο 44’.

Η Αταλάντα, παρ’ όλα αυτά, δεν πτοήθηκε. Στην έναρξη του δευτέρου μέρους μπήκε με «όρεξη» και το εξαργύρωσε στο 53’, χάρη στο τέρμα του Λούκμαν, που έκανε το 1-1.

Στο 63’ ο Ματσάρι πέρασε στο ματς τον Ελμάς, ο οποίος αποδείχθηκε εν τέλει η «χρυσή» αλλαγή του, καθώς βρήκε δίχτυα στο 79’, για να διαμορφώσει το τελικό 2-1!

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις της Νάπολι, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που φαίνεται να έχει υποστεί στο γόνατο ο Ολιβέρα, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αταλάντα (Γκασπερίνι): Καρνεσέκι, Σκαλβίνι, Τζιμσίτι, Κολάσινατς, Τζαπακόστα, Κούπμεινερς, Ντε Κέτελαρ, Έντερσον, Μπάκερ, Λούκμα, Πάσαλιτς

Νάπολι (Ματσάρι): Γκολίνι, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Νάταν, Ολιβέρα, Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι, Πολιτάνο, Ρασπαντόρι, Κβαρατσχέλια

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0