Football Talk

Μαρτίνεθ: «Λυπηρό να βλέπεις άδειο το Καραϊσκάκης»

Μαρτίνεθ: «Λυπηρό να βλέπεις άδειο το Καραϊσκάκης»

Στην απουσία του κόσμου από τις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου, στάθηκε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού (25/11, 3-1).

Αν και χρειάστηκε να ανατρέψει τα δεδομένα του αγώνα, ο Ολυμπιακός πήρε τελικά μία εύκολη νίκη στο Γ. Καραϊσκάκης απέναντι στον Παναιτωλικό (25/11, 3-1).

Στις δηλώσεις του μετά το φινάλε του παιχνιδιού, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στάθηκε στην απουσία των φιλάθλων των «ερυθρολεύκων» από τις κερκίδες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός:

«Αυτό που μένει είναι η νίκη. Δυσκολευτήκαμε να μπούμε στον ρυθμό του παιχνιδιού. Χρησιμοποιήσαμε πολλούς παίκτες, όπως την περίπτωση του Μπιανκόν, που είχε πάνω από ενάμιση χρόνο να παίξει σε παιχνίδι υψηλού επιπέδου. Χρησιμοποιήσαμε και άλλους παίκτες που δεν είχαν λεπτά συμμετοχής έως τώρα.

Δυσκολευτήκαμε να μπούμε στο παιχνίδι, γιατί όταν βλέπεις το Καραϊσκάκης άδειο είναι λυπηρό και δυσάρεστο. Δυσκολευτήκαμε να πιάσουμε τον ρυθμό που έπρεπε. Αντιδράσαμε καλά από το πρώτο μέρος, και είναι σημαντικό για εμάς. Δείξαμε καλή εμφάνιση, με νέα πρόσωπα. Ήταν θετικό αποτέλεσμα μετά την διακοπή και με ένα άδειο γήπεδο.

Χάσαμε πολλές φορές την μπάλα, μας έλειπε η ακρίβεια, δεν είχαμε τον αριθμό ευκαιριών που έχουμε συνηθίσει. Κάναμε αβίαστα λάθη, ο Παναιτωλικός αμύνθηκε καλά και το 3-5-2 τους άφηνε ελεύθερους να κερδίσουν τις μπαλιές. Δεν δημιουργήσαμε, από την έλλειψη ακρίβεια. Καλή η αντίδραση της ομάδας απέναντι σε έναν αντίπαλο που αμύνθηκε πολύ καλά.

Αυτό που προτιμάω να διορθώσω είναι η ακρίβεια, η επιτυχία και η ευστοχία. Σίγουρα μας ενδιαφέρει να δημιουργούμε πολλές φάσεις σε αριθμό, αλλά είναι πιο σημαντικό να είμαστε εύστοχοι, έχουμε σειρά απαιτητικών και ωραίων παιχνιδιών, όπως σε αυτό της Πέμπτης και σε αυτό θα συγκεντρωθούμε. Η νίκη στο πρωτάθλημα ήταν σημαντικό βήμα για να πάμε στο παιχνίδι της Πέμπτης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0