Football Talk

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 3-1: Οι Πειραιώτες «ζέσταναν» το άδειο Καραϊσκάκης με ένα εύκολο… τρίποντο (video)

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 3-1: Οι Πειραιώτες «ζέσταναν» το άδειο Καραϊσκάκης με ένα εύκολο… τρίποντο (video)

Μπορεί ο Παναιτωλικός να βρέθηκε από νωρίς μπροστά στο σκορ, οι «ερυθρόλευκοι» όμως αντέδρασαν και ανέτρεψαν γρήγορα τα… δεδομένα από το ημίχρονο. Ο Ελ Κααμπί σκόραρε μετά από καιρό και εξασφάλισε το «τρίποντο» στην ομάδα του (3-1, 25/11).

Ολυμπιακός και Παναιτωλικός έδωσαν «μάχη» στο άδειο, λόγω τιμωρίας, Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League (3-1, 25/11). Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με… φόρα στο παιχνίδι, αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ.

Πρώτα με την βοήθεια της τύχης (17’) και μετά με την κλάση του Φορτούνη (40’), ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή, μέχρι ο Ελ Κααμπί να «κλειδώσει τη νίκη (70’).

Στο 13ο λεπτό λάθος του Μπιέλ και οι Αγρινιώτες βγήκαν στην αντεπίθεση, με τον Χατζηθεοδωρίδη να ολοκληρώνει ιδανικά για το 1-0.

Ο Έσε απάντησε γρήγορα για τους Πειραιώτες, με ένα μακρινό σουτ το οποίο μετά από κόντρα, πάνω στον Οικονόμου, μπέρδεψε τον Καπίνο και κατέληξε στα δίχτυα του, για το 1-1 στο 17ο λεπτό.

Κοντά στην ανατροπή έφτασαν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά στο 28’ ο Ρόντινεϊ δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ

Για άλλη μία φορά ο Κώστας Φορτούνης βγάζει τα… κάστανα από την φωτιά για τον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός του, πήρε την μπάλα από τα δεξιά και με ένα υπέροχο αριστερό σουτ έκανε το 2-1 στο 40ο λεπτό, «πληγώνοντας» τον Παναιτωλικό.  

Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Μπιέλ βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα, χωρίς όμως να καταφέρει να το νικήσει.

Άλλη μία καλή επέμβαση από τον Καπίνο και πάλι σε σουτ του Μπιέλ στο 57ο λεπτό.

Επιστροφή στα γκολ για τον Ελ Κααμπί στο 70ο λεπτό. Ο Μαροκινός φορ βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και μετά την εξαιρετική σέντρα του Μασούρα έκανε το 3-1.



Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Ν. Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Κίνι, Ντόι, Μπιανκόν, Ρόντινεϊ, Έσε, Καμαρά, Φορτούνης, Μπιέλ (67’ Ποντένσε), Γιόβετιτς (67’ Ελ Κααμπί), Μασούρας

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Καπίνο, Οικονόμου, Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας, Χουάνπι, Πέρες, Χατζηθεοδωρίδης (61’ Μπελεβώνης), Τορεχόν, Ντουάρτε, Βοΐλης

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0