Football Talk

Τι είπε ο Νούνιες στον Πεπ και ξεκίνησε ο καυγάς; Το γκολ, η… χειρονομία και η «ρεβάνς» για τον Τσιμίκα! (video)

Τι είπε ο Νούνιες στον Πεπ και ξεκίνησε ο καυγάς; Το γκολ, η… χειρονομία και η «ρεβάνς» για τον Τσιμίκα! (video)

Δόθηκε η εξήγηση, έγινε γνωστός ο λόγος της έντασης ανάμεσα στον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον Ντάργουιν Νούνιες στο φινάλε. Το ξεκίνησε ο Ουρουγουανός, δεν σταματούσε ο Καταλανός, προτού τους χωρίσει ο Γιούργκεν Κλοπ!

Το ματς λήγει και ο Πεπ Γκουαρδιόλα δίνει το χέρι του στον Γιούργκεν Κλοπ. Όλα καλά μέχρι εδώ. Αμφότεροι δεν ηττήθηκαν, η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει προς το παρόν να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, και η Λίβερπουλ στο -1 από αυτήν, μετά από μία εμφάνιση που δεδομένα δεν ήταν καλή.

Ξαφνικά όμως, τα αίματα «ανάβουν». Ο Ντάργουιν Νούνιες μιλάει έντονα με τον Πεπ και ο Καταλανός ξεκινά να γελά ειρωνικά με αυτό που άκουσε. Ο Γιούργκεν Κλοπ παρεμβαίνει και παίρνει μακριά τον Ουρουγουανό που εξακολουθεί να μιλά.

Τι ειπώθηκε λοιπόν μεταξύ τους, προκειμένου να ξεκινήσει αυτή η ένταση; Η απάντηση δόθηκε και η… ευθύνη «βαραίνει» τον ποδοσφαιριστή. Ο Νούνιες ρώτησε τον Πεπ αν του άρεσε το γκολ του Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ, κάνοντας και μία κίνηση με τα μάτια, σαν να τον ρωτά αν το είδε.

Ναι, σε όλους θύμισε την αντίδραση του Πεπ με τον Κώστα Τσιμίκα, στην περσινή αγωνιστική περίοδο, και πιθανώς, ποτέ δεν θα μάθουμε αν ο Νούνιες το έκανε γιατί ήθελε να πάρει… ρεβάνς!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0