Football Talk

O Ποστέκογλου «δίκασε» τον Τεν Χαγκ με μια μόνο φράση!

O Ποστέκογλου «δίκασε» τον Τεν Χαγκ με μια μόνο φράση!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Daily Mail ο Ποστέκογλου, φάνηκε να ρίχνει «μπηχτή» στον Τερν Χαγκ και τα παράπονά του για τον τρόπο παιχνιδιού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ποστέκογλου διαπρέπει στην Τότεναμ και... εξυμνείται στην Αγγλία για το ασυμβίβαστο στυλ του. Δεν «εγκαταλείπει» τις πεποιθήσεις του εντός γηπέδου και αυτή η στάση κάνει θαύματα στην ομάδα του.

Πριν από τον αγώνα με την Άστον Βίλα παραχώρησε μια, εφ’ όλης της ύλης, συνέντευξη με την Daily Mail, ξεχωρίζοντας η φιλοσοφία του επιθετικού ποδοσφαίρου που ακολουθεί με τυφλή προσήλωση.

Μπορεί να έχει κριθεί που ρισκάρει ορισμένες φορές έναν σίγουρο πόντο μέσα από ένα αμυντικό στυλ, με αφορμή την ήττα της ομάδας του από την Τσέλσι (4-1). Όμως, εκείνος το βλέπει σαν τεστ, δοκιμάζεται και θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, πιστεύοντας στον εαυτό του.

Αυτό στάθηκε ως αφορμή για την επική φράση, με την οποία «κατακεραύνωνε» έμμεσα τον Τεν Χαγκ. «Πολλές φορές ακουώ προπονητές να λένε “θα ήθελα να παίξω με αυτόν τον τρόπο, αλλά δεν έχω τους παίκτες για να το κάνω”... Και σκέφτομαι: “Aπλώς καν’ το”…»

Πολλοί υποστηρίζουν, ότι πέταξε «σπόντα» αναφορικά με τους ισχυρισμούς του Ολλανδού τεχνικού νωρίτερα μέσα στη χρονιά πως δεν μπορεί να εφαρμόσει το στυλ παιχνιδιού που ακολουθούσε στον Άγιαξ και με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Είχε δηλώσει, μάλιστα, ότι έχει κάνει τροποποιήσεις στο στυλ παιχνιδιού του, ώστε να συνάδει με το... ποδοσφαιρικό DNA των «κόκκινων διαβόλων». Λέτε να έχουμε νέο «beef» στον μαγικό κόσμο της Premier League;

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0