Football Talk

Κολωνία – Μπάγερν Μονάχου 0-1: O Κέιν «πυροβόλησε» και οι Βαυαροί... εκτοξεύθηκαν στην κορυφή

Κολωνία – Μπάγερν Μονάχου 0-1: O Κέιν «πυροβόλησε» και οι Βαυαροί... εκτοξεύθηκαν στην κορυφή

Η Μπάγερν Μονάχου ταξίδεψε στην Κολωνία την Παρασκευή (24/11), έβγαλε την... υποχρέωσή της (1-0) και πέρασε, έστω και προσωρινά, πρώτη.

Η τελευταία στην βαθμολογία, με μόλις μια νίκη, Κολωνία υποδέχτηκε την Μπάγερν Μονάχου την Παρασκευή (24/11) εν όψει της 12ης αγωνιστικής. Οι Βαυαροί ήρθαν για το τυπικό της υπόθεσης, μιας και δεν χωρούσε αμφιβολία ότι θα έφευγαν νικητές.

Ο Κέιν, φυσικά, είναι απανταχού παρών και άφησε το στίγμα του και στην Κολωνία. Βρέθηκε στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή, «τσίμπησε» το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή και βρήκε δίχτυα στο 20’.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Μπάουμγκαρτ δεν έπεσε αμαχητί, άσκησε αρκετές πιέσεις, γι’ αυτό και δεν μπόρεσε η Μπάγερν να πετύχει ένα δυνατό αποτέλεσμα, από αυτά που μας έχει συνηθίσει.

Το ένα γκολ ήταν αρκετό για να πάρει το «τρίποντο» (1-0), και χωρίς καμία αλλαγή μάλιστα, και να... κλέψει την πρωτιά από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, τουλάχιστον προσωρινά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κολωνία (Σ. Μπάουμγκαρτ): Σβάμπε, Κάρστενσεν, Χούμπερς, Κίλιαν (78’ Βάλντσμιντ), Σαμπό, Λιούμπιτσιτς (65’ Αλιντού), Μάρτελ, Τίλμαν (77’ Πακαράντα), Κάιντς (78’ Χουσεϊνμπάσιτς), Μάινα, Σέλκε (65’ Τίγκες)

Μπάγερν Μονάχου (Τ. Τούχελ): Νόιερ, Λάιμερ, Ουπαμεκανό, Κιμ-Τζάε, Μαζράουι, Κίμιτς, Γκορέτσκα, Σέιν, Τσούπο-Μότινγκ, Κομάν

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0