Football Talk

ΟΦΗ – Βόλος 1-1: Δύο ακυρωθέντα γκολ, 103 λεπτά, κόκκινη κάρτα, παράπονα και… ισοπαλία! (video)

ΟΦΗ – Βόλος 1-1: Δύο ακυρωθέντα γκολ, 103 λεπτά, κόκκινη κάρτα, παράπονα και… ισοπαλία! (video)

Απίθανο ματς στην Κρήτη, ματς που στην κυριολεξία είχε τα… πάντα. Ακυρωθέντα γκολ, τρομερά παράπονα, κόκκινη κάρτα, 103 λεπτά χρόνου και ένα γκολ για ΟΦΗ και Βόλο που έμειναν στο 1-1 στην έναρξη της 12ης αγωνιστικής.

Αν ξεκινάει έτσι η 12η αγωνιστική της Super League, τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια; Απίθανα πράγματα στο ΟΦΗ – Βόλος, τρομερό ματς, τα είχε όλα, ολοκληρώθηκε στο 103’ και «κόλλησε» στο 1-1.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Στο 23’ ο Μαρινάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το σημαιάκι είχε σηκωθεί, με τον VAR να επιβεβαιώνει το οφσάιντ. Ωστόσο στο 32', η σημαία έμεινε κάτω όταν ο Ντίκο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, όταν ο Κόστιτς έκανε κακή έξοδο και ο Μοσκέρα είχε στείλει την μπάλα στο δοκάρι πριν κάνει τη σέντρα.

Το VAR είχε διαφορετική άποψη και με τη βοήθεια των γραμμών, ο Πασαλίδης στον οποίο βρήκε η μπάλα πριν πάει στον Ντίκο, ήταν σε θέση οφσάιντ. Έτσι το 0-0 παρέμεινε αλλά όχι μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο VAR έγινε ξανά... πρωταγωνιστής αλλά για τον αντίθετο λόγο. Αυτή τη φορά, το εξαιρετικό πλασέ του Κόμπα για το 0-1 του Βόλου ακυρώθηκε αρχικά ως οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Εν τέλει, μετά από τσεκ, δεν υπήρχε καμία παράβαση και έτσι ο Αργεντινός άρχισε τους πανηγυρισμού για το τέρμα του.


Όπως τελείωσε, με την ίδια ένταση ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, με τον ΟΦΗ αυτή τη φορά να ισοφαρίζει και το γκολ να μετρά.

Η υπεροχή του ΟΦΗ καρποφόρησε στο 60΄, με την ομάδα του Ηρακλείου να φτάνει στο γκολ της ισοφάρισης (1-1).

Ο Θοράρινσον με τρομερό σουτ από τα 40 μέτρα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κόστιτς που είδε την μπάλα να καταλήγει στο γάμα της εστίας του (1-1).

Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και το επεισοδιακό φινάλε… Ο Μεγιάδο με ωραίο σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Κόστιτς κι έδωσε σε πρώτο χρόνο το προβάδισμα στην κρητική ομάδα (2-1). Ωστόσο, ο VAR κάλεσε τον διαιτητή να τσεκάρει τη φάση καθώς ο Ντίκο ήταν σε θέση οφσάιντ και ο διαιτητής έκρινε πως επηρέαζε τη φάση.


Κάπως έτσι, ο Βόλος άντεξε και με παίκτη λιγότερο και πανηγύρισε έναν σπουδαίο βαθμό!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Μαρινάκης (85΄Λάρσον), Αμπάντα (78΄), Θοράρινσον, Καρώ, Πασαλίδης, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Γκαγέκος (46΄Φελίπε), Ντίκο, Μοσκέρα (63΄Ριέρα).

ΒΟΛΟΣ (Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Άλχο (80΄Ασλανίδης), Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης (80΄Γκλάβτσιτς), Μπαριέντος, Κόμπα (63΄Κορνέτ), Κίτσος (46΄Μωραϊτης), Ντέλετιτς (58΄Μύγας), Γκαρσία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0