Football Talk

Do it like Messi: Ο Κλαούντιο Ετσεβέρι βαδίζει στα... χνάρια του Αργεντίνου σουπερστάρ (video)

Do it like Messi: Ο Κλαούντιο Ετσεβέρι βαδίζει στα... χνάρια του Αργεντίνου σουπερστάρ (video)

Ο Κλαούντιο Ετσεβέρι έστειλε την Εθνική Αργεντινής κ17 στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου κ17, κατατροπώνοντας την Βραζιλία και θύμισε... Λιονέλ Μέσι. Μήπως μιλάμε για τον διάδοχό του;

Ο 17χρονος Αργεντίνος έδειξε γιατί είναι αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής κ17 και πολλοί πλέκουν ήδη το εγκώμιο του, φτάνοντας στο σημείο να τον παρομοιάσουν μέχρι και με τον Λιονέλ Μέσι.

Με μια θριαμβευτική νίκη κόντρα στην Βραζιλία «εκτόξευσε» την ομάδα του στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου κ17. Πραγματοποίησε εξαιρετικές σόλο ενέργειες και πέτυχε και χατ τρικ, με το τρίτο γκολ να αποτελεί το... κερασάκι στην τούρτα!

Ένα τελείωμα που θύμισε ένα του παίκτη της Ίντερ Μαϊάμι πίσω στο μακρινό 2012. Και στις δύο περιπτώσεις οι παίκτες προσπέρασαν ντριμπλάροντας τον τερματοφύλακα και έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα σε μια εστία απροστάτευτη. Η άμυνα απλώς έμεινε... να κοιτάει!

Το νέο Νο.10 της Αργεντινής μάλιστα, σκόραρε το πρώτο χατ τρικ μετά τους ηρωϊσμούς του Λιονέλ Μέσι το 2012 κόντρα στον «αιώνιο εχθρό» της. Οι Αργεντίνοι έχουν ήδη ξεκινήσει τις συγκρίσεις, με τον 17χρονο επιθετικό να παρομοιάζει το στυλ του περισσότερο με εκείνο τον Πάμπλο Αϊμάρ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0