Football Talk

Πεπ, έγινες viral: Από το «μην μας συγκρίνετε με την Έβερτον», μέχρι το «πιο πιθανό στη League One»!

Πεπ, έγινες viral: Από το «μην μας συγκρίνετε με την Έβερτον», μέχρι το «πιο πιθανό στη League One»!

Ήταν δεδομένο πως ό,τι και να έλεγε, θα αναλυόταν στον μέγιστο βαθμό. Το γνώριζε, αλλά δεν φοβάται την κριτική. Δείτε λοιπόν αναλυτικά, όσα είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα για τη Μάντσεστερ Σίτι, την Έβερτον και έναν… υποβιβασμό στη League One!

Η αλήθεια είναι πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα έγινε viral. Μερικές μόνο δηλώσεις του αρκούσαν. Και ακόμη και αν έχει δίκιο, τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι Άγγλοι δεν θα το έβλεπαν έτσι. Και ίσως, όχι μόνο αυτοί…

Τι είπε λοιπόν και απασχόλησε σε τόσο μεγάλο βαθμό τον φίλαθλο ποδοσφαιρικό κόσμο ο Πεπ Γκουαρδιόλα; Επισήμανε αρχικά πως όλοι συγκρίνουν την υπόθεση της Έβερτον με την τιμωρία της, με αυτή για την οποία κατηγορείται η Μάντσεστερ Σίτι.

Στο δικό του μυαλό αυτό φαντάζει όλο λάθος, λέγοντας πως συζητάμε για δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Εν συνεχεία, έκανε την αναφορά του στο ότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει τιμωρηθεί και προφανώς υπάρχει λόγος για αυτό, ενώ ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του, με μία ατάκα που γράφεται ιδιαίτερα τα τελευταία λεπτά και «παίζει» παντού.

Τι είπε λοιπόν; Πως είναι πιο πιθανόν να συνεχίσει να καθοδηγεί τη Μάντσεστερ Σίτι, ακόμη και μετά από έναν υποβιβασμό ακόμη και στη League One, παρά να πιστέψει πως η ομάδα του είναι φαβορί για να κατακτήσει και πάλι το Champions League!

Πηγή: www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0