Football Talk

Βραζιλία, ώρα... μηδέν: Ακόμα και το Σαν Μαρίνο χάνει πιο δύσκολα! (video)

Βραζιλία, ώρα... μηδέν: Ακόμα και το Σαν Μαρίνο χάνει πιο δύσκολα! (video)

Ο Άγιος Μαρίνος «σπάει» πανηγυρικά ένα αρνητικό σερί 14 συνεχόμενων αγώνων και κάνει την Βραζιλία να… ζηλεύει.

Το Σαν Μαρίνο εδώ και δεκαετίες θεωρείται και είναι μία από τις πλέον αδύναμες ομάδες παγκοσμίως. Σε κάθε προκριματικό όμιλο, χαρακτηρίζεται ως ο «σάκος του μποξ», με τις υπόλοιπες χώρες να την… φορτώνουν με αρκετά τέρματα.

Φέτος όμως κάτι διαφορετικό έχει ξεκινήσει να δημιουργείται. Ο Άγιος Μαρίνος μετά από 14 επίσημους αγώνες «κολλημένους» στο μηδέν, σκόραρε απέναντι στη Δανία, χωρίς όμως να αποφύγει την ήττα με 2-1. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς ακολούθησαν οι αναμετρήσεις με Καζακστάν (3-1) και Φινλανδία (2-1), με τα γκολ να έρχονται το ένα μετά το άλλο, κάνοντας τις ήττες αυτές πολύ πολύ πιο… γλυκιές.

Τόσα γκολ πάντως η Βραζιλία δεν έχει καταφέρει να πετύχει. Μία χώρα γεμάτη σούπερ σταρ και με ταλέντο που θα «ζήλευε» οποιαδήποτε ομάδα, περνάει περίοδο… ξηρασίας.

Απέναντι σε Ουρουγουάη (2-0), Κολομβία (2-1) και Αργεντινή (1-0), δέχθηκε τρεις διαδοχικές ήττες. Σε αντίθεση με το Σαν Μαρίνο όμως, σκόραρε μόλις μία φορά, απογοητεύοντας εξ ολοκλήρου έναν ολόκληρο λαό που… ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0