Football Talk

Παναθηναϊκός: Επενδύσεων συνέχεια, με σύγχρονα ειδικά φωτιστικά για τον χλοοτάπητα

Παναθηναϊκός: Επενδύσεων συνέχεια, με σύγχρονα ειδικά φωτιστικά για τον χλοοτάπητα

Σε ένα κλειστό κλαμπ 17 συλλόγων εισέρχεται ο Παναθηναϊκός με τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει προκειμένου να εγγυηθεί την ποιότητα των υποδομών του και πιο συγκεκριμένα του αγωνιστικού του χώρου. Οι επενδύσεις συνεχίζονται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία γνωστοποίησε την απόκητηση πέντε ακόμη ειδικών φωτιστικών.


Συνεχίζει τις επενδύσεις η ΠΑΕ Παναθηναϊκός η οποία γνωστοποίησε την απόκτηση πέντε ακόμη ειδικών φωτιστικών για τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου. Σκοπός είναι να εξασφαλιστεί η άριστη ποιότητα του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Λεωφόρου.

2_201844.jpg

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες μάλιστα, τα φωτιστικά που εμφανίζονται ενεργά στον αγωνιστικό χώρο του «Απόστολος Νικολαΐδης» ανέρχονται πλέον σε επτά (από δύο το προηγούμενο διάστημα) καλύπτοντας με αυτό το τρόπο το εμβαδόν του 1/3 της επιφάνειας του χλοοτάπητα.  

4_201826.jpg

Τα φώτα (τεχνολογίας LED), αγοράστηκαν από την ολλανδική εταιρεία, SGL και μεταξύ των χαρακτηριστικών τους είναι η παραγωγή θερμότητας για την εγγύηση της μέγιστης δυνατής ποιότητας αγωνιστικού χώρου.

5_201853.jpg

Επίσης, τα φώτα συνδέονται με σύστημα screening των μικροκλιματικών συνθηκών που επικρατούν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να υλοποιείται ακριβής διαχείριση του χλοοτάπητα την κάθε φορά (με βάση τις καιρικές συνθήκες), ενώ η λειτουργία τους μπορεί να γίνεται και εξ’ αποστάσεως.

3_201849.jpg

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο σύστημα είναι συμβατό και με τις ανάγκες του ΟΑΚΑ, αν και ενδεχόμενη χρήση του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη φετινή χρονιά φαντάζει μάλλον «όνειρο θερινής νυκτός».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0