Football Talk

Απίθανος Κλοπ, έπιασε κεφαλοκλείδωμα δημοσιογράφο του Sky Sports για την ώρα στο Σίτι – Λίβερπουλ! (video)

Απίθανος Κλοπ, έπιασε κεφαλοκλείδωμα δημοσιογράφο του Sky Sports για την ώρα στο Σίτι – Λίβερπουλ! (video)

Απίθανος Γιούργκεν Κλοπ για ακόμη μία φορά, τρομερό βίντεο στην προπόνηση της Λίβερπουλ, ειρωνευόμενος την Premier League, για την ώρα που όρισε το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι! Πώς έδειξε τον εκνευρισμό του; Mε κεφαλοκλείδωμα σε ρεπόρτερ του Sky Sports!

Έξαλλοι είναι άπαντες στη Λίβερπουλ, μετά τον ορισμό του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι, στις 12:30 ώρα Αγγλίας, στις 25 Νοεμβρίου, με τον Γιούργκεν Κλοπ να φροντίζει να το καταστήσει σαφές, μέσω ενός… χιουμοριστικού βίντεο.

Ο Γερμανός προπονητής, ο οποίος είδε τους ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν από τις εθνικές τους ομάδες, ήταν στην προπόνηση και πριν την έναρξη αυτής, δίπλα από δημοσιογράφο του Sky Sports.

Γνωρίζοντας μάλιστα πως ο φακός τον… παρακολουθεί, ευχαρίστησε την Premier League για την ώρα του ντέρμπι, ειρωνευόμενος ξεκάθαρα αυτή την επιλογή, με ένα... επικό κεφαλοκλείδωμα στον δημοσιογράφο!

Πρόκειται μάλιστα για κάτι που έχει κάνει ανοιχτά και πριν από την έναρξη των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, λέγοντας πως δεν αντιλαμβάνεται τον λόγο, που ένα τέτοιο ματς, πρέπει να λάβει χώρα τόσο νωρίς το Σάββατο και όχι την επόμενη ημέρα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0