Football Talk

Εκτός έδρας ο τελικός για την Ελλάδα, αν περάσει το Καζακστάν στα μπαράζ του EURO!

Εκτός έδρας ο τελικός για την Ελλάδα, αν περάσει το Καζακστάν στα μπαράζ του EURO!
Η Ελλάδα θα παίξει είτε στη Γεωργία, είτε στο Λουξεμβούργο, για το μεγάλο εισιτήριο προς το EURO 2024, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο του Καζακστάν στα ημιτελικά των μπαράζ!
Καζακστάν στην OPAP Arena και έπειτα, όλα για όλα είτε σε Γεωργία, είτε σε Λουξεμβούργο για την Εθνική Ελλάδας!

Η κλήρωση των Play Offs του EURO 2024 ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/11) και επισημοποίησε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα κληθεί να «τσεκάρει» το εισιτήριο για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού στα γήπεδα της Γερμανίας, εκτός έδρας! Όλα αυτά, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο του Καζακστάν, στα ημιτελικά.

Υπενθυμίζεται πως ο ημιτελικός έχει οριστεί για την Πέμπτη 21 Μαρτίου στην OPAP Arena, και ο τελικός, για τις 26 του ίδιου μήνα. Οι ημερομηνίες είναι ίδιες και για τα ζευγάρια των υπόλοιπων Paths, δηλαδή τόσο του Α, όσο και του Β, με την Ελλάδα να βρίσκεται στο C. Οι τρεις νικητές των τελικών, θα πάρουν τα εισιτήρια που προσφέρονται για το EURO 2024, μέσω των Play Offs

Στο Path A, ο τελικός θα έχει έδρα είτε την Ουαλία, είτε τη Φινλανδία, ενώ στο Path C, θα γίνει είτε στη Βοσνία ή στην έδρα που θα οριστεί από την Ουκρανία.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των ημιτελικών, όπως σχηματίστηκαν μετά τη σημερινή κλήρωση, για τις ομάδες που εκκρεμούσαν (Φινλανδία, Ισλανδία, Ουκρανία):

Το Path Α των playoffs:

Πολωνία - Εσθονία

Ουαλία - Φινλανδία

Τελικός σε Ουαλία ή Φινλανδία


Το Path B των playoffs:

Ισραήλ - Ισλανδία

Βοσνία - Ουκρανία

Τελικός σε Βοσνία ή στην έδρα που θα οριστεί από την Ουκρανία


Το Path C των playoffs:

Γεωργία - Λουξεμβούργο

Ελλάδα - Καζακστάν

Τελικός σε Γεωργία ή Λουξεμβούργο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0