Football Talk

Πογέτ: «Η αγκαλιά μου είναι ανοιχτή για τον Φορτούνη και ο Τζόρνταν αποσύρθηκε αλλά γύρισε πίσω»

Πογέτ: «Η αγκαλιά μου είναι ανοιχτή για τον Φορτούνη και ο Τζόρνταν αποσύρθηκε αλλά γύρισε πίσω»

 Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Γκουστάβο Πογέτ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ», μίλησε για τον Κώστα Φορτούνη, δηλώνοντας πως θα τον περιμένει αν αυτός αλλάξει γνώμη.

Ο Γκουστάβο Πογέτ μετά την ισοπαλία απέναντι στη Γαλλία (2-2, 21/11), παραχώρησε συνέντευξη στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ». Ο Ουρουγουανός τεχνικός μίλησε για πολλά θέματα που αφορούν την Εθνική ομάδα. Έκανε όμως ειδική αναφορά στον Κώστα Φορτούνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκουστάβο Πογέτ:

Μετά από τόσο καιρό τι πιστεύετε πως δεν πήγα καλά με τον Φορτούνη, γιατί δεν έχουμε και πολλούς Φορτούνηδες;

«Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω, ούτε χρειάζεται περισσότερο ανακάτεμα... στην κουτάλα. Πολύ απλά τα πράγματα. Εγώ τον κάλεσα τον Μάρτιο αλλά μετά τον Ιούνιο δεν τον κάλεσα γιατί δεν ταίριαζε στα χαρακτηριστικά μου αλλά πάντα σε κάθε περίπτωση του τηλεφώνησα να του πω το γιατί όπως κάνω με κάθε παίκτη. Μετά τον Σεπτέμβριο μου τηλεφώνησε ο Κώστας να μου πει ότι σταματά. Και νομίζω πως τον Κώστα φέρνουμε σε δύσκολη θέση τώρα. Είναι άδικο γιατί πήρε μία απόφαση».

Υπάρχουν πολλοί που λένε πως φοβήθηκε τον ανταγωνισμό με τον Μπακασέτα και άλλοι πως ο Κώστας που είναι ένα καλό παιδί, αντιδρά στην πίεση όχι όπως θα έπρεπε. Θα μπορούσε να επιστρέψει για το Euro;

«Όχι δεν υπήρχε κανένα θέμα ανταγωνισμού του Μπακασέτα με τον Φορτούνη. Είναι 2 εξαιρετικοί επαγγελματίες. Εμένα δεν μου έδωσε καθόλου την εντύπωση ο Φορτούνης ότι δεν αντέχει την πίεση. Εμένα ποτέ δεν μου έδωσε αυτή την εντύπωση, εγώ πάντα συζητούσα μαζί του όπως για παράδειγμα όταν τον κάλεσα τον Μάρτιο».

Θα μπορούσε να επιστρέψει για το Euro;

«Γιατί κάνετε σε εμένα αυτή την απόφαση. Ο Κώστας πήρε την απόφαση. Επίσης τον ρώτησαν στο τελευταίο παιχνίδι όταν έβαλε το γκολ (σ.σ. με τον Αστέρα) και είπε πως δεν είναι τώρα στην ομάδα. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Τζόρνταν που βγήκαν από το παιχνίδι και γύρισαν ξανά πίσω».

Η αγκαλιά σας είναι ανοιχτή αν θέλει να γυρίσει;

«Ναι η αγκαλιά μου είναι πάντα ανοιχτή. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και αύριο αν τον δω θα μιλήσουμε. Έχουμε μία εξαιρετική σχέση. Με πήρε τηλέφωνο πριν ανακοινώσει την απόφασή του. Και αυτό δίνει πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0