Football Talk

Το «quick-quick» του Σαλιμπά, η συγγνώμη του Ντισασί στους Έλληνες και ο Ζιρού που δεν μας… έβλεπε!

Το «quick-quick» του Σαλιμπά, η συγγνώμη του Ντισασί στους Έλληνες και ο Ζιρού που δεν μας… έβλεπε!

Μοναδική εμπειρία. Αξέχαστο ματς. Μαγικό κλίμα στην OPAP Arena, τρομερή κατάθεση ψυχής από τους Έλληνες. Ξεχώρισα όμως ένα – δύο πράγματα που είδα από τους Γάλλους, μετά το σφύριγμα της λήξης. Τον Γουίλιαμ Σαλιμπά που…  βιαζόταν, τον απότομο Ολιβιέ Ζιρού, τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον καλύτερο όλων, Αξέλ Ντισασί!

Ήταν μία απίστευτη εμπειρία. Από οποιαδήποτε πλευρά και να το δει κανείς, όσα βίωσα στην αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας με τη Γαλλία, ήταν κάτι το μοναδικό.

H OPAP Arena ήταν γεμάτη, αναφορικά με τις θύρες που ήταν διαθέσιμες, ο κόσμος στήριξε απεριόριστα την Ελλάδα, η ομάδα ανέτρεψε μέσα σε πέντε λεπτά το προβάδισμα των Γάλλων και παρότι ισοφαρίστηκε, έγινε η πρώτη που απείλησε το να γυρίσει σκορ ημιχρόνου κόντρα στους «τρικολόρ», για πρώτη φορά μετά το 2000!

Δεν θα σας πω πράγματα που γνωρίζετε, αλλά όσα ακολούθησαν μετά στη μεικτή ζώνη. Εκεί που έθεσα ως στόχο να μιλήσω με ποδοσφαιριστή που παίζει ή έχει περάσει από την Premier League, αλλά ήταν ανέφικτο. Όχι μόνο για εμένα, αλλά για κάθε δημοσιογράφο που βρισκόταν εκεί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0