Football Talk

Ιωαννίδης και Μπακασέτας, «χάλασαν» το πάρτι της Γαλλίας, σιγοντάροντας την Αργεντινή! (video)

Ιωαννίδης και Μπακασέτας, «χάλασαν» το πάρτι της Γαλλίας, σιγοντάροντας την Αργεντινή! (video)

Βαθμολογικό ενδιαφέρον για τη Γαλλία δεν υπήρχε. Ούτε ήταν αδιάφορη, όμως. Και μετά το «στοπ» της Ελλάδας, θα συνεχίσει να κάνει υπομονή, όπως εδώ και πέντε χρόνια!

Γίνεται όσα εξελίχθηκαν στην OPAP Arena, να επηρέασαν την Αργεντινή; Μετά τη νίκη της στο Μαρακανά επί της Βραζιλίας, ναι!

Η «παρέα» του Λιονέλ Μέσι, εξασφάλισε πως θα παραμείνει στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA, παρότι η ήττα από την Ουρουγουάη, φάνηκε ικανή να την «εκθρονίσει».

Πριν το ματς, οι «μπλε» ετοιμάζονταν να περάσουν πρώτοι, με 1.853,62 πόντους, έναντι 1.843,85 της «αλμπισελέστε» και απλώς ήθελαν τη νίκη απέναντι στην Ελλάδα, για να πάρουν 4.32 πόντους και να διατηρήσουν την απόσταση ασφαλείας.

Εν τέλει, προσγειώθηκαν απότομα από το 14-0 επί του Γιβραλτάρ, και είδαν να τους αφαιρούνται 7.67 πόντοι, λόγω της ισοπαλίας με την Ελλάδα και της μεγάλης διαφοράς των δύο εθνικών ομάδων, στο Ranking της FIFA.

Κάπως έτσι, οι 17 πόντοι που έχασε η Αργεντινή, μετά την ήττα από την Ουρουγουάη, δεν την πλήγωσαν τόσο. Ήρθε η νίκη απέναντι στη Βραζιλία και το -17, έγινε -6.

Η Αργεντινή κλείνει το διάστημα 25/10 με 22/11 στους 1855.20 πόντους, έναντι 1845.44 της Γαλλίας.

Και οι «μπλε» θα συνεχίσουν να κάνουν υπομονή για την 1η θέση, όπως εδώ και πέντε χρόνια.

Συγκεκριμένα, από τον Σεπτέμβριο του 2018, λίγους μήνες αφότου κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο, στα γήπεδα της Ρωσίας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0