Football Talk

Οι Γάλλοι τη… φήμη, εμείς τις «ποδιές»! (video)

Οι Γάλλοι τη… φήμη, εμείς τις «ποδιές»! (video)

Από τον Μπουχαλάκη, μέχρι τον Μαυροπάνο και τον Γιαννούλη, οι Έλληνες διεθνείς φρόντισαν να αποδείξουν στους φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ότι δεν είναι οι μόνοι που γνωρίζουν πώς να «μιλούν» στην μπάλα!

Μία εμφάνιση γεμάτη ελπίδα, που φέρνει μόνο χαμόγελα! Η Ελλάδα κοίταξε στα μάτια τα «αστέρια» της Εθνικής Γαλλίας (21/11, 2-2). Της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας του 2018, αλλά της φιναλίστ του πρόσφατου Μουντιάλ στο Κατάρ.

Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπήρχε, αλλά αν κρίνουμε από το πάθος που έδειξαν οι «μπλε», μετά την ισοφάριση αλλά και την ανατροπή του σκορ από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μόνο… αδιάφορους δεν θα τους χαρακτήριζες. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ πέρασε εσπευσμένα εντός παιχνιδιού.


Πέρα, όμως, από τη συγκλονιστική εμφάνιση των παικτών του Γκουστάβο Πογέτ, κάτι άλλο που εντυπωσίασε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ήταν το ποδοσφαιρικό «θράσος» που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της «γαλανόλευκης»!

Τι κι αν βρίσκονταν απέναντι σε παίκτες παγκόσμιας κλάσης, δεν φοβήθηκαν ούτε δευτερόλεπτο να τολμήσουν το κάτι παραπάνω! Κάτι που αποδεικνύεται και από τον αριθμό των «ποδιών» που… μοίρασαν οι Έλληνες διεθνείς.

Την αρχή έκανε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, για να ακολουθήσει ο Ντίνος Μαυροπάνος, που απέφυγε με φανταστικό τρόπο τον Κόλο Μουανί, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους στην OPAP Arena!


Φυσικά, κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο δεύτερο γκολ της Εθνικής μας ομάδας. Ο Δημήτρης Γιαννούλης πραγματοποιεί μία εντυπωσιακή ατομική ενέργεια από αριστερά, περνά την μπάλα κάτω από τα πόδια του Κουντέ και την γυρνά στον Ιωαννίδη, για να γράψει το 2-1!


Λίγο έλειψε μάλιστα, να προστεθεί άλλη μία στη… συλλογή, όμως η προσπάθεια του Βαγγέλη Παυλίδη λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0