Football Talk

Διαμαρτυρία Ντεσάν για Goal Line Technology: «Θα μπορούσε να κρινόταν η πρόκριση!»

Διαμαρτυρία Ντεσάν για Goal Line Technology: «Θα μπορούσε να κρινόταν η πρόκριση!»
«Έξαλλος» με το γεγονός ότι η διοργάνωση δεν έχει Goal Line Technology εμφανίστηκε ο Ντιντιέ Ντεσάν υποστηρίζοντας ότι οι Γάλλοι θα μπορούσαν να κερδίσουν.

Οι Γάλλοι εμφανίστηκαν αρκετά δυσαρεστημένοι για τη φάση του 90ου λεπτού που η μπάλα κατέληξε και στα δύο δοκάρια του Βλαχοδήμου με τους «τρικολόρ» να θεωρούν ότι έχει περάσει την τελική γραμμή και το γκολ πρέπει να μετρήσει.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ντιντιέ Ντεσάν έδειξε το εκνευρισμό του για την απουσία του Goal Line Technology.

«Αυτό που με λυπεί είναι ότι μιλάμε για ένα ματς διεθνούς επιπέδου. Θα μπορούσε να είναι ένα παιχνίδι που θα κρινόταν η πρόκριση. Να το παίζουμε σε ένα γήπεδο, στο οποίο δεν υπάρχει Goal Line Technology είναι κάπως… Γιατί δεν υπήρχε Goal Line Technology;

Δεν υπήρχε γιατί… κοστίζει ακριβά. Προφανώς και αυτό δεν συνάδει με τις απαιτήσεις στο ανώτερο επίπεδο. Βάζω την θέση μου σε αυτή των διαιτητών. Υποφέρουν. Ο κύριος από το VAR είναι σίγουρος 99% ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή, όμως μένει αυτό το 1% που με βάση τις φωτογραφίες… Τέλος πάντων.

Χάσαμε την ευκαιρία να είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας της FIFA στο τέλος της χρονιάς. Ωστόσο, δεν ήταν η απουσία Goal Line Technology που μας έκανε να δεχθούμε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο, κάναμε αυτό που έπρεπε για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και να θέσουμε τις βάσεις για να το κερδίσουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0