Football Talk

Μπακασέτας: «Είμαι περήφανος αρχηγός της Εθνικής – Θα μπορούσαμε να νικήσουμε!»

Μπακασέτας: «Είμαι περήφανος αρχηγός της Εθνικής – Θα μπορούσαμε να νικήσουμε!»
Μέρος της ανατροπής της Ελλάδας στο δεύτερο μέρος ήταν ο Τάσος Μπακασέτας που δήλωσε πως άπαντες στην Εθνική περιμένουν πώς και πώς τα μπαράζ του Μαρτίου.

Ένα αποτέλεσμα που κανείς δεν περίμενε, ούτε ο Τάσος Μπακασέτας, πριν την έναρξη του ματς πήρε η Εθνική ομάδα απέναντι στη Γαλλία στην Opap Arena.

O αρχηγός της «γαλανόλευκης» δήλωσε ανυπόμονος για τα παιχνίδια του Μαρτίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπακασέτα:

Για το αν περίμενε το αποτέλεσμα κόντρα στους Γάλλους: «Αν με ρωτάτε για πριν από το παιχνίδι, τότε όχι. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσαμε τη νίκη σήμερα. Θα μείνω στην προσπάθεια, κάναμε μεστή εμφάνιση απέναντι σε μία από τις τρεις καλύτερες ομάδες του πλανήτη.

Είμαι περήφανος που είμαι μέλος και αρχηγός αυτής της ομάδας. Χρωστούσαμε στους εαυτούς μας ένα αποτέλεσμα κόντρα σε μία τέτοια ομάδα. Περιμένουμε τα παιχνίδια του Μαρτίου πώς και πώς για να πραγματοποιήσομε τον στόχο μας».

Για το τι κερδίζει η Ελλάδα μέσα από τέτοια παιχνίδια: «Κερδίζεις εμπειρία και αυτοπεποίθηση. Είναι δύο σημαντικά συστατικά, είναι το παιχνίδι που ίσως να έχουμε κερδίσει τα περισσότερα».

Για την εμφάνισή του: «Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν θα πω ότι δεν μ' αρέσει να βάζω γκολ, το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Όταν είσαι αρχηγός πρέπει να είσαι το παράδειγμα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0