Football Talk

Οπαδός της Μίλαν από το 2000 δηλώνει ο Ζιρού!

Οπαδός της Μίλαν από το 2000 δηλώνει ο Ζιρού!

Σε συνέντευξή του ο Ολιβιέ Ζιρού τόνισε, πως είναι οπαδός των «ροσονέρι» και πως θέλει να ράψει μαζί τους το δεύτερο αστέρι στην φανέλα της Μίλαν.

Ο Ολιβιέ Ζιρού δήλωσε πως θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν, της οποίας μάλιστα είναι και οπαδός, για να κατακτήσει μαζί της τίτλους.

«Θα μου άρεσε να μείνω στην Μίλαν, νομίζω ότι έχω ό,τι απαιτείται. Το να έρθω εδώ ήταν ευλογία για μένα. Το συμβόλαιό μου λήγει και δεν έχω ακόμη συζητήσει με τον σύλλογο, πιστεύω ότι μπορώ ακόμη να βοηθήσω. Άλλωστε ήμουν οπαδός των ροσονέρι από τη δεκαετία του 2000», τόνισε αρχικά ο Ζιρού, για να προσθέσει: «Ο στόχος μου είναι να κάνω μία μεγάλη σεζόν με τους ροσονέρι και να φτάσουμε τα 20 πρωταθλήματα Ιταλίας για να βάλουμε το δεύτερο αστέρι στη φανέλα.

Δεν θα είναι εύκολο αλλά το πιστεύουμε. Θέλουμε να πάμε καλά και στο Champions League, σε εκείνες τις βραδιές που παίζουμε εντός έδρας στη διοργάνωση νιώθουμε πως υπάρχει κάτι το ξεχωριστό στην ατμόσφαιρα».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Ζιρού μίλησε επίσης και για την αποβολή του στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος με την Λέτσε που θα τον θέσει νοκ-άουτ για τα επόμενα δύο παιχνίδια της Serie A, με τον Γάλλο να παραδέχεται πως «Όλοι κάνουμε λάθη, εγώ δεν έβρισα τον διαιτητή αλλά αντέδρασα άσχημα, υπάρχουν στιγμές που οφείλεις να συγκρατείσαι. Αυτό δείχνει πως είμαι άνθρωπος».

Όσον αφορά στο αν είναι κοντά το φινάλε της καριέρας του, ο Ζιρού ξεκαθάρισε πως «δεν είμαι αιώνιος», για να καταλήξει πως «Όσο το επιτρέπει το σώμα μου, προσπαθώ να ξεπερνώ τα όριά μου και να διασκεδάζω όσο γίνεται περισσότερο. Είμαι ερωτευμένος με αυτό το παιχνίδι και δεν είμαι έτοιμος να τα παρατήσω. Έχω ακόμη βενζίνη στο ρεζερβουάρ μου, έτσι δεν είναι;».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0