Football Talk

Record: «Η Πορτιμονένσε αρνήθηκε 35 εκ. ευρώ από τον Μαρινάκη, για το 75%»

Record: «Η Πορτιμονένσε αρνήθηκε 35 εκ. ευρώ από τον Μαρινάκη, για το 75%»

Όπως αναφέρει η πορτογαλική Record, πριν ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμπλακεί με τη Ρίο Άβε, είχε επιχειρήσει να αποκτήσει το 75% του πλειοψηφικού πακέτου της Πορτιμονένσε.

Σχετικά Άρθρα

Η Record αποκαλύπτει ότι η Ρίο Άβε δεν αποτέλεσε την πρώτη προσπάθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη να εμπλακεί στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είχε κάνει πρόταση 35 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του 75% της Πορτιμονένσε, αλλά τελικά δεν επετεύχθη κάποια συμφωνία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ:

«Η Πορτιμονένσε απέρριψε προσφορά 35 εκατομμυρίων ευρώ για το 75% των μετοχών της εταιρείας, από τον Έλληνα Ευάγγελο Μαρινάκη, πρόεδρο του Ολυμπιακού και ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο οποίος τελικά ενδιαφέρθηκε για τη Ρίο Άβε.

Η πρόταση του Έλληνα εκατομμυριούχου δεν έγινε δεκτή γιατί ο Θεοντόρο Φονσέκα, παραμένει αφοσιωμένος στο έργο που αναπτύσσοντας το σύλλογο και δεν σκοπεύει να τα παρατήσει.

Τα τελευταία χρόνια, η Πορτιμονένσε έχει επενδύσει μεγάλα ποσά για έργα στο Δημοτικό Στάδιο και στο Στάδιο Dois Irmãos και προς το παρόν βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες στο προπονητικό κέντρο Autódromo Internacional do Algarve, το οποίο, όταν ολοκληρωθεί, θα αποτελεί για το Αλγκάρβε ένα από τα πληρέστερα αθλητικά πάρκα της χώρας.

Οι μέτοχοι της ομάδας έχουν ήδη απορρίψει προτάσεις από διάφορα μέρη του κόσμου, όπως η Βραζιλία, η Ιαπωνία, το Μεξικό, η Μέση Ανατολή κι η Ασία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0