Football Talk

Εθνική Ελπίδων: Τεράστια νίκη με ανατροπή κόντρα στην Πορτογαλία για τα προκριματικά του EURO 2025!

Εθνική Ελπίδων: Τεράστια νίκη με ανατροπή κόντρα στην Πορτογαλία για τα προκριματικά του EURO 2025!

Η Εθνική Ελπίδων έφτασε σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 απέναντι στην Πορτογαλία για την 10η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2025.

Σπουδαία νίκη και μάλιστα με ολική ανατροπή για την Εθνική Ελπίδων, η οποία επικράτησε 2-1 της Πορτογαλίας στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 10η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2025. Σκόρερ για την Εθνική ο Τζόλης και ο Παναγίδης.

Η Εθνική ξεκίνησε καλύτερα στην αναμέτρηση και μόλις στο 2ο λεπτό απείλησε με τον Νιάρχο, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα αλλά νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Σοάρες. Στο 10' και στο 15' ο Σοάρες μπλόκαρε σταθερά τα σουτ του Τζόλη από τη μεγάλη περιοχή και στο 17' η κεφαλιά του Κωνσταντόπουλου από τη μικρή περιοχή πέρασε λίγο άουτ.

Η Πορτογαλία προηγήθηκε στο 30ο λεπτό, όταν ο Φρανσίσκο Κονσεισάο με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τζολάκη. Η αντίδραση της Εθνικής Ομάδας δεν άργησε και ένα λεπτό αργότερα ο Τζόλης συνδυάστηκε ιδανικά με τον Δαρέλα και με δυνατό σουτ από το σημείο του πέναλτι, ισοφάρισε άμεσα σε 1-1. Αυτό ήταν το 4ο γκολ του Χρήστου Τζόλη στην προκριματική σειρά και 2ο σερί μετά από αυτό που σημείωσε απέναντι στα Νησιά Φερόε

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου η Εθνική Ομάδα ολοκλήρωσε την ανατροπή του σκορ. Ήταν το 49ο λεπτό, όταν ο Κίτσος σέντραρε από αριστερά και ο επερχόμενος Παναγίδης έστειλε τη μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ του Σοάρες διαμορφώνοντας το 2-1. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου πίεσαν για να διευρύνουν το προβάδισμα τους αλλά η κεφαλιά του Δαρέλα από κοντά, στο 520 λεπτό, κατέληξε λίγο άουτ ενώ στο 53' ο Νιάρχος νικήθηκε και πάλι σε τετ α τετ από τον Σοάρες.

Στο 68ο λεπτό ο Τζολάκης με διπλή επέμβαση στα σουτ των Ματέους, Κονσεϊσάο διατήρησε το προβάδισμα για τη «γαλανόλευκη».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ελλάδα (Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης, Κίτσος, Κωνσταντόπουλος, Τζόλης, Κουρφαλίδης (78' Μεταξάς), Νιάρχος (55' Ζουγλής), Καραμπέρης, Κωστής, Παναγίδης (64' Παναγιώτου), Κρυπαράκος, Δαρέλας.

Πορτογαλία (Ρούι Ζόρζε): Σοάρεζ, Γκόμες (83' Εστέβες), Βέιγκα, Τόμας Αραούχο, Ροντρίγκεζ, Μπερνάρντο, Σόουζα (46' Ματέους), Μαρκέζ (72' Σάντος), Μοράϊς (62' Σίλβα), Κονσεϊσάο, Ενρίκε Αραούχο (46' Τομάς).

Πηγή: epo.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0