Football Talk

Η Πορτογαλία τελειώνει τις υποχρεώσεις της με 10/10, νίκη με παίκτη λιγότερο για το «αδιάφορο» Λουξεμβούργο (video)

Η Πορτογαλία τελειώνει τις υποχρεώσεις της με 10/10, νίκη με παίκτη λιγότερο για το «αδιάφορο» Λουξεμβούργο (video)

Ασταμάτητη για τα προκριματικά του Euro 2024 εμφανίστηκε η Πορτογαλία, η οποία δεν «χάρισε» ούτε βαθμό, νικώντας και την Ισλανδία (2-0, 19/11). Το Λουξεμβούργο μπορεί να έπαιζε με 10, πήρε όμως το «τρίποντο» απέναντι στο Λιχτενστάιν (1-0, 19/11). Ανατροπή για την Σλοβακία στην έδρα της… απογοητευτικής Βοσνίας (2-1, 19/11).

Καταιγιστική η Πορτογαλία, η οποία στα προκριματικά για το Euro 2024 παίρνει… άριστα. Η Ισλανδία δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην παρέα του Ρονάλντο και ηττήθηκε (2-0, 19/11). ΤΟ «αδιάφορο» βαθμολογικά Λουξεμβούργο πήρε μία δύσκολη νίκη απέναντι στο Λιχτενστάιν (1-0, 19/11). Η Βοσνία προσπάθησε να «κλέψει» βαθμούς από την ήδη… περασμένη Σλοβακία, αλλά με ανατροπή έμεινε και πάλι με άδεια χέρια.

Ο Μπρούνο Φερνάντες έσπασε τον… πάγο στο πρώτο ημίχρονο και σκόραρε με υπέροχο τρόπο το 1-0. Στο 37ο λεπτό πήρε την μπάλα από τον Σίλβα και με ένα εξαιρετικό σουτ από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ.

Αμέτοχη η Ισλανδία στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, καθώς οι Σκανδιναβοί δυσκολευόντουσαν έντονα στο να παράξουν ευκαιρίες.

Ο Όρτα «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας για το 2-0 στο 66ο λεπτό.

Εικόνα

Το Λουξεμβούργο έβαλε μεγάλο «εμπόδιο» στον ίδιο του τον εαυτό από το καλημέρα της αναμέτρησης με το Λιχτενστάιν. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Σινάνι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Ο Τιλ είχε την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, αλλά ο αντίπαλος κίπερ ήταν σε ετοιμότητα.

Η απάντηση ήρθε από τον Σαλάνοβιτς, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς ούτε αυτός κατάφερε να σκοράρει.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ με εξαιρετική προσπάθεια του Ροντρίγκες στο 69ο λεπτό, γράφοντας το 1-0.

Εικόνα

Άτυχος ήταν ο Χροσόφσκι, όταν έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της λάθος εστίας, δίνοντας ταυτόχρονα το προβάδισμα στην Βοσνία στο 49ο λεπτό.

Η ισοφάριση των Σλοβάκων όμως δεν άργησε και στο 52’ ο Μποζένικ με μία υπέροχη κίνηση στην αντίπαλη περιοχή «εκτέλεσε» ιδανικά τον τερματοφύλακα για το 1-1.

Ο Γκότζκοβιτς «αποχαιρέτησε» νωρίς το παιχνίδι καθώς αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή στο 63ο λεπτό.  

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 71’, όταν ο Σάτκα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πάσα του Κούτσκα, για το 2-1.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0