Football Talk

Απίθανο: Πρώτοι για 30 δευτερόλεπτα οι Σκωτσέζοι, επέστρεψε η Ισπανία!

Απίθανο: Πρώτοι για 30 δευτερόλεπτα οι Σκωτσέζοι, επέστρεψε η Ισπανία!

Στην κορυφή του πρώτου ομίλου βρέθηκαν για… 30 δευτερόλεπτα οι Σκωτσέζοι, με την Ισπανία να σκοράρει την ίδια στιγμή και να ανακτά εκείνη το προβάδισμα.

Είναι επικό αν το σκεφτεί κανείς. Και οι δύο ομάδες, μπήκαν στα αποδυτήρια με ένα δεδομένο. Πως αν η Σκωτία κερδίσει τη Νορβηγία και η Ισπανία δεν κάνει το ίδιο απέναντι στη Γεωργία, τότε η ομάδα του Στιβ Κλαρκ θα τερματίσει πρώτη τον πρώτο όμιλο των προκριματικών του EURO 2024.

Σε διαφορετική περίπτωση, αν τα ματς παρέμεναν ως είχαν, δηλαδή στο 2-2 η Σκωτία και στο 1-1 η Ισπανία, η «φούρια ρόχα» θα ήταν εκείνη που θα προκρινόταν ως καλύτερη ομάδα του γκρουπ, στην κορυφή της βαθμολογίας, με τη Σκωτία να ακολουθεί.

Συνέβη όμως το εξής… απίθανο. Η Σκωτία σκόραρε στο 61ο λεπτό επί της Νορβηγίας. Έκανε το ματς 3-2 με τον Άρμστρονγκ και το… πίστεψε. Η χαρά της όμως κράτησε για 30 δευτερόλεπτα. Διότι την ίδια στιγμή, στο 55’ του ματς στην Ισπανία, η ομάδα του Ρόδρι βρήκε επίσης γκολ. Ο Φεράν Τόρες έκανε το 2-1 και οι Ισπανοί οδεύουν στην πρωτιά, όντες στο +2 – αυτή τη στιγμή – από την αντίπαλό τους!

Πηγή: www.england365.gr

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0