Football Talk

Ο κύκλος των προκριματικών «έκλεισε» με το καλύτερο δώρο: Η Σπόρτινγκ δεν ξέχασε ποτέ τον Κριστιάνο! (video)

Ο κύκλος των προκριματικών «έκλεισε» με το καλύτερο δώρο: Η Σπόρτινγκ δεν ξέχασε ποτέ τον Κριστιάνο! (video)
Την τιμητική του είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πριν τη σέντρα του αγώνα της Πορτογαλίας με την Ισλανδία. Στο, πιθανώς, τελευταίο του παιχνίδι προκριματικών EURO με τη φανέλα των Ιβήρων, ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, του έκανε δώρο την τρίτη εμφάνιση της ομάδας, που είναι εμπνευσμένη από τον ίδιο!
Δε... σταματάει να δέχεται τιμές ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τους συμπατριώτες του. Ο κορυφαίος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, αγωνίζεται σήμερα (19/11) κόντρα στην Ισλανδία, στο τελευταίο παιχνίδι προκριματικής φάσης EURO της καριέρας του.

Έτσι, πριν από τη σέντρα του αγώνα εκτυλίχθηκε μια όμορφη στιγμή. Ο πρόεδρος της ομάδας που ξεκίνησε την καριέρα του, της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τον τίμησε, κάνοντάς του δώρο την τρίτη εμφάνιση της ομάδας, η οποία είναι εμπνευσμένη από τον ίδιο τον Κριστιάνο!

Η εντυπωσιακή εμφάνιση ξεχωρίζει για τις χρυσές λεπτομέρεις στα μανίκια και το σήμα της ομάδας, αλλά και την επιγραφή «CR7» δίπλα από το έμβλημα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.


Άλλη μια τιμή για τον πρώτο σκόρερ της ιστορίας των Ιβήρων, αλλά και των εθνικών ομάδων γενικότερα, που ακόμη και στα 37 του παραμένει σε κορυφαίο επίπεδο, και ανταμείβεται με την αγάπη των συμπατριωτών του σε κάθε ευκαιρία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0