Football Talk

Προκριματικά EURO 2024, 6ος όμιλος: Πρωτιά για Βέλγιο με... πυροβόλο Λουκάκου, νίκη γοήτρου για τη Σουηδία

Προκριματικά EURO 2024, 6ος όμιλος: Πρωτιά για Βέλγιο με... πυροβόλο Λουκάκου, νίκη γοήτρου για τη Σουηδία
Δεν υπήρξαν εκλπήξεις στα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής του 6ου ομίλου των προκριματικών του EURO 2024. Το Βέλγιο «καθάρισε» εύκολα το Αζερμπαϊτζάν με 5-0, και τερμάτισε στην πρώτη θέση, ενώ η Σουηδία πήρε νίκη, άνευ βαθμολογικής σημασίας, κόντρα στους Εσθονούς.

«Σβηστά» επικράτησαν τα φαβορί του 6ου ομίλου, στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024. Ο Ρομέλου Λουκάκου έδωσε... χρώμα, με το καρέ τερμάτων που σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο, στην εμφατική νίκη κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν (5-0). Στην έτερη αναμέτρηση, η Σουηδία επικράτησε εύκολα 2-0 της Εσθονίας, και αποχαιρέτησε με νίκη τον Γιάν Άντερσεν, μετά από επτά χρόνια παρουσίας στον πάγκο της ομάδας.

Με... συνοπτικές διαδικασίες πρώτοι οι Βέλγοι

 Το Βέλγιο είχε ήδη προκριθεί στην τελική φάση, ωστόσο με τη νίκη του επί του Αζερμπαϊτζάν (5-0) πέρασε την Αυστρία και τερμάτισε στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου.

Γι’ αυτό φρόντισε ο φοβερός Λουκάκου, που διέλυσε την άμυνα του Αζερμπαϊτζάν με καρέ τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο (17’,26’,30’,37’). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αζέροι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 24ο λεπτό, λόγω αποβολής του Ισραφίλοφ.

Στο δεύτερο μέρος οι «Κόκκινοι Διάβολοι» άφησαν το πόδι από το γκάζι, με τον Τροσάρ απλώς να διαμορφώνει το τελικό 5-0 στο 90 λεπτό.

Αποχαιρέτησε τον Άντερσεν με νίκη η Σουηδία

Η Σουηδία πήρε νίκη γοήτρου (2-0) κόντρα στην Εσθονία, στο αντίο του Γιαν Άντερσεν από τον πάγκο της ομάδας.

Το συγκεκριμένο εμπόδιο ήταν πολύ χαμηλό για τους Σουηδούς, που δε δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα. Ο Κλάεσον άνοιξε το δρόμο της νίκης στο 22’ με κεφαλιά, με τον Φόρσμπεργκ να κλείνει στο σκορ στο 55ο λεπτό, με ωραίο σουτ στη γωνία.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0