Football Talk

Προβληματισμός στην ΕΠΟ για τους αγώνες του Κυπέλλου, οδεύει για το νέο έτος η φάση των «16»

Προβληματισμός στην ΕΠΟ για τους αγώνες του Κυπέλλου, οδεύει για το νέο έτος η φάση των «16»

«Πονοκέφαλος» έχει δημιουργηθεί στην ΕΠΟ, σχετικά με τους πρώτους αγώνες της φάσης των «16» για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας. Το τριήμερο 5-7/12, όπου έχουν οριστεί οι αγώνες, είναι ιδιαίτερα πιεσμένο, με την Ομοσπονδία να εξετάζει σοβαρά την αναβολή τους για τις αρχές του νέου έτους.

 

Πρόβλημα διεξαγωγής των πρώτων αγώνων, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου έχει προκύψει στην ΕΠΟ. Φυσικά, τα παιχνίδια που «ταλαιπωρούν» περισσότερο την Ομοσπονδία, είναι το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, αλλά και το ΑΕΚ-Άρης. Αν και το αρχικό πρόγραμμα έδειχνε ότι η διεξαγωγή τους θα λάβει χώρα το τριήμερο 5-7/12, αντικειμενικές δυσκολίες στο πρόγραμμα της Αστυνομίας, δημιουργούν μια σειρά από ζητήματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του “dikisports”, το «αιώνιο» ντέρμπι είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, η συγκεκριμένη μέρα είναι η επέτειος της δολοφονίας του Μιχάλη Γρηγορόπουλου, η οποία θα είναι η αφορμή για μεγάλες συγκεντρώσεις και πορείες μνήμης, ιδιαίτερα στην πρωτεύουσα. Η παρουσία της αστυνομίας θα είναι έντονη στους δρόμους της Αθήνας, ενώ θα προγραμματιστούν και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Τα μέτρα θα είναι εξίσου αυστηρά και την επόμενη, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου. Ο λόγος είναι η παρουσία του Ερντογάν στην Αθήνα (και όχι στη Θεσσαλονίκη όπως ήταν το αρχικό πλάνο), με τους δρόμους της να είναι «αστακός».

Τέλος, ούτε την Τρίτη 5/12 θα είναι εύκολο να προγραμματιστούν τα παιχνίδια, καθώς οι ομάδες θα έχουν υποχρεώσεις την προηγούμενη Κυριακή, και έπειτα θα έχουν να δώσουν κρίσιμους αγώνες για το Europa League, επιβαρύνοντας σε τεράστιο βαθμό το πρόγραμμά τους.

Όλα αυτά προβληματίζουν σε μεγάλο βαθμό την ΕΠΟ, που σκέφτεται σοβαρά να αναβάλλει ολόκληρη την πρώτη αγωνιστική της φάσης των «16» για το νέο έτος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0