Football Talk

EURO 2024 μέσω προκριματικών… τέλος για την Ελλάδα – Έκανε το χρέος της η Ολλανδία!

EURO 2024 μέσω προκριματικών… τέλος για την Ελλάδα – Έκανε το χρέος της η Ολλανδία!

Σπουδαία νίκη για την Ολλανδία και ελπίδες… τέλος για την Εθνική μας ομάδα, με φόντο την πρόκριση στο EURO 2024 μέσω των προκριματικών. «Χρυσός» σκόρερ ο Βέγκορστ, δεύτερη διαδοχική επικράτηση με 1-0 για τους «οράνιε».

Αν θέλουμε πλέον να βρεθούμε στο EURO 2024, ένας είναι ο δρόμος… Μέσω του Nations League. Και η αλήθεια είναι πως για αυτό φρόντισε η Ολλανδία, η οποία μετά τη νίκη της στην OPAP Arena, πανηγύρισε την καθοριστικότερη επικράτηση που θα μπορούσε, απέναντι στην Ιρλανδία.

Υποδέχθηκε την ομάδα του Έβαν Φέργκιουσον και του Ματ Ντόχερτι, ήταν σοβαρή, βασίστηκε και πάλι στην ανασταλτική της λειτουργία και πήρε το πολυπόθητο τρίποντο, με ένα γκολ που επετεύχθη από νωρίς.

Ο Βέργκοστ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με το τέρμα του 12ου λεπτού και κάπως έτσι, οι «οράνιε» ανέβηκαν στην 2η θέση της βαθμολογίας, στους 15 βαθμούς και στο +3 από την Ελλάδα.

Εκκρεμεί μόνο η αναμέτρησή τους με το Γιβραλτάρ, την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024, με τους «οράνιε» να βρίσκονται ήδη στα γήπεδα της Γερμανίας!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0