Football Talk

Κομίνης: «Ζούσα υπό το καθεστώς του φόβου μετά το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ το 2018» (video)

Κομίνης: «Ζούσα υπό το καθεστώς του φόβου μετά το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ το 2018» (video)

Για την αναμέτρηση της Τούμπας το 2018, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, μίλησε ο πρώην διαιτητής, Γιώργος Κομίνης.

Στους Betarades παραχώρησε συνέντευξη ο πρώην διαιτητής, Γιώργος Κομίνης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο επεισοδιακό παιχνίδι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, το 2018.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Το έχει ο Ποντίκης, οφσάιντ είναι, αλλά πώς το ακυρώνουμε εδώ μέσα. Έχει ειπωθεί όταν πηγαίνω κοντά του. Φεύγει ο βοηθός, όλα καλά, γκολ. Εγώ κοιτάω τον Βαρέλα μη βγάλει κάποια φανέλα. Βλέπω μετά τον βοηθό ότι έχει σταματήσει, με παίκτες της ΑΕΚ. Μου λέει ο βοηθός, ''Γιώργο έλα δω''. Πηγαίνοντας εκεί, μου λέει ''ο Μαουρίσιο είναι οφσάιντ''. ''Γιατί φεύγεις;'' του λέω. Μου λέει ''έφυγα, τώρα τι κάνουμε''. Μου λέει ''το γκολ είναι οφσάιντ, αλλά πως το ακυρώνω εδώ μέσα;''. Ποιος το ακυρώνει εδώ μέσα, ο Κομίνης; Τώρα γελάμε, αλλά είναι ένα παιχνίδι, που στοίχειωσε την καριέρα μου.

Το ματς μέχρι τότε είχε πάει κούκλα. Στο 10?' έχω τέσσερις κίτρινες, έχουν γίνει οι παίκτες κοριτσάκια. Το παιχνίδι κυλάει. Έρχεται η στιγμή αυτή, και το ανάθεμα είναι ότι πριν από κάθε παιχνίδι κάνουμε ένα μίτινγκ. Ξέρουμε ότι ο Μάτος παίζει με τα χέρια, ο Μπακασέτας πέφτει εύκολα, ο Μάνταλος μιλάει. Συν κάποιες φάσεις, που θέλουν προσοχή. Μια τέτοια ήταν αυτή. Είχα πει στους βοηθούς για τα οφσάιντ, σε περίπτωση που δεν έχετε άποψη, θέλω να μου πεις αμέσως, αν επηρεάζει τη φάση. Θέλουμε απευθείας την απάντηση. Αυτομάτως θα καταλάβω ότι ο Μαουρίσιο είναι οφσάιντ. Αυτή είναι η οδηγία από την UEFA.

Ήταν οφσάιντ, για εμένα επηρεάζει τον τερματοφύλακα. Κάνει κίνηση προς τη μπάλα. Δεν έχει περάσει πίσω από τον Μπάρκα. Το πόδι του Μαουρίσιο είναι στην ίδια ευθεία. Επηρεάζει, αυτό το λέει η UEFA. Προσπαθεί να παίξει τη μπάλα. Πιστεύώ ότι προσπαθεί να κάνει το τακουνάκι, είναι Βραζιλιάνος, είναι της τέχνης. Για εμένα είναι οφσάιντ. Αυτή ηταν η απόφαση της τότε ΚΕΔ του κύριου Περέιρα. Μου είπαν ότι είναι οφσάιντ. Έτσι τη θέλει η UEFA.

Αυτό είναι το πράγμα, που με έχει στεναχωρήσει. Ξενέρωσα… Μου έλεγαν ''Κομίνη πρόσεξε τώρα τη γυναίκα σου που είναι έγκυος''. Και λες ''ποιος το είπε'' και χίλια μηνύματα που είχαν φθάσει στο κινητό. Να βλέπεις την αστυνομία απαθέστατη. Ξέρεις τι λες και εσύ. ''Τι θες παιδί μου; 1-0, ΟΚ, πάρτο και φύγε''.

Είχα συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί… Ήμουν σε τέτοια ψυχολογική πίεση. Ο άλλος σου λέει τι θα κάνουμε στη γυναίκα σου. Μετά απ' αυτό το ματς είχα την Ασφάλεια, είχα την αστυνομία. Είχα πει στον διοικητή της αστυνομίας να πηγαίνουν άνθρωποι πίσω από τη γυναίκα μου στο σούπερ μάρκετ 8 μηνών έγκυος. Ο διοικητής έδωσε εντολή να υπάρχουν 24 ώρες αστυνομία. Να τους ενημερώνω για τα πάντα. Είχα δώσει πινακίδες, είχα κάνει περιγραφή ανθρώπων που με ακολουθούσαν, έγιναν προσαγωγές. Ζούσα υπό το καθεστώς του φόβου».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0