Football Talk

Η Εθνική Νέων κέρδισε με ανατροπή τη Λιθουανία και μπαίνει στο «κόλπο» πρόκρισης για το Elite Round των προκριματικών του EURO U19

Η Εθνική Νέων κέρδισε με ανατροπή τη Λιθουανία και μπαίνει στο «κόλπο» πρόκρισης για το Elite Round των προκριματικών του EURO U19

Πρώτη νίκη στο τουρνουά της Αττάλεια για την Εθνική Νέων, αφού επικράτησε με 2-1 της Λιθουανίας, στο πλαίσιο της 1ης προκριματικής φάσης για το EURO U19, και διατηρεί ελπίδες για πρόκριση στο Elite Round.

Η Εθνική Νέων έφτασε στην πρώτη της νίκη στα προκριματικά του EURO 2024, στον όμιλο όπου διεξάγεται στην Αττάλεια. Κέρδισε τη Λιθουανία με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή και έτσι, διεκδικεί μία από τις δύο πρώτες θέσεις, που θα την οδηγήσουν στο Elite Round της προκριματικής φάσης.

Αρχικά, ο Γιανσόνας άνοιξε το σκορ για τους Λιθουανούς στο 12ο λεπτό, όμως ο Κοντονίκος στο 47’ έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία, κάνοντας το 1-1. Η ολική ανατροπή ήρθε χάρη στο γκολ του Τζίμα στο 56’.

Τελευταίο παιχνίδι για την Ελλάδα στην Αττάλεια, θα είναι αυτό απέναντι στην Τουρκία στις 21 Νοεμβρίου.

Η ενδεκάδα της Ελλάδας: Αγγελίδης, Καστίδης, Μουζακίτης (82' Κοσίδης), Φίλων, Γεωργιάδης, Κώττας (62' Κωστούλας), Γκούμας, Δεληγιάννης, Κοντονίκος (61' Καλοσκάμης), Τζίμας (62' Κοντούρης, Παπακανέλλος (76' Κοντορούχας).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0