Football Talk

Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ, η Ρεάλ Μαδρίτης στο ποδόσφαιρο: «Χτύπα και άλλο, αντέχουμε!»

Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ, η Ρεάλ Μαδρίτης στο ποδόσφαιρο: «Χτύπα και άλλο, αντέχουμε!»

Δεν προλαβαίνει να γίνει κάποιος καλά, χτυπά ο επόμενος. Αυτό ακριβώς βιώνουν Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Το ότι ανταπεξέρχονται εξαιρετικά βέβαια στις υποχρεώσεις τους, είναι άλλο κομμάτι.

Από την αρχή της σεζόν, η ατυχία χτυπά διαρκώς την πόρτα του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης!

Τα τελευταία άσχημα νέα στο μαδριλένικο «στρατόπεδο» ήρθαν από δύο διεθνείς παίκτες, με τους Βινίσιους και Εντουάρ Καμαβινγκά, να τραυματίζονται στην Βραζιλία και τη Γαλλία ταυτόχρονα.

Κάπως έτσι, το «απουσιολόγιο» της Ρεάλ έφτασε πλέον στα εννέα ονόματα, καθώς εκτός από τους δύο προαναφερθέντες, εκτός βρίσκονται οι Κέπα, Κουρτουά, Μιλιτάο, Αρντά Γκιουλέρ, Θεμπάγιος, Τσουαμενί και Μπέλιγχαμ!

Και αν για τον τελευταίο, τα νέα είναι θετικότερα των υπολοίπων, από τη στιγμή που πρόκειται να επιστρέψει άμεσα, για τους άλλους προς το παρόν δεν έχουμε νεότερα.

Παρόλα αυτά, η Ρεάλ Μαδρίτης, ακόμη και… έτσι, τα καταφέρνει μία χαρά. Είναι στη 2η θέση της κατάταξης της La Liga, πίσω από τη Τζιρόνα, έχει βάλει από κάτω την Μπαρτσελόνα, νικώντας τη και με ανατροπή και έχει προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League, μετρώντας τέσσερις διαδοχικές νίκες στη φάση των ομίλων.

Το ότι τα καταφέρνει όμως, δεν σημαίνει πως το πρόβλημα παύει να υφίσταται. Και αν στη θέση της Ρεάλ Μαδρίτης του Κάρλο Αντσελότι, βάλετε τον Ολυμπιακό, ίσως να το αντιληφθείτε καλύτερα. Διότι αντίστοιχο είναι και το επίτευγμα των «ερυθολεύκων», που δίχως τους Μιλουτίνοφ, Γκος και ΜακΚίσικ, και με τον Λουκ Σίκμα αισίως να επιστρέφει, έφτασαν στο 5-4 στην Euroleague, κέρδισαν δις στην «διαβολοβδομάδα» και… αντέχουν!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0