Football Talk

«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Μπακαμπού!» - Τι πραγματικά ισχύει

«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Μπακαμπού!» - Τι πραγματικά ισχύει
Δημοσίευμα από την Τουρκία, βάζει τον Σεντρίκ Μπακαμπού στο στόχαστρο της ΑΕΚ!
Ο πρώτος σκόρερ της περσινής Stoiximan Super League, φέρεται να απασχολεί την ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία.

Όπως αναφέρει το ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, «Sabah», η Γαλατασαράι θέλει είτε να λύσει το συμβόλαιο του Μπακαμπού, είτε να τον παραχωρήσει ως δανεικό.

Υπενθυμίζεται πως το περασμένο καλοκαίρι, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού υπέγραψε σε σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας, και πριν αγωνιστεί σε αυτόν, μετέβη στη Γαλατά. Εκεί, όμως, με τον Μάουρο Ικάρντι μπροστά του, πλέον, δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, μετρώντας ένα γκολ, σε έντεκα ματς.

Το εν λόγω τουρκικό ΜΜΕ, λοιπόν, βάζει στο... παιχνίδι την ΑΕΚ, αναφέροντας πως παρακολουθεί την περίπτωσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, δεν προκύπτει κάποιο «φλερτ» μεταξύ της ΑΕΚ και του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Υπάρχει μνηστήρας από την Ελλάδα για τον Σεντρίκ Μπακαμπού , τον οποίο η Γαλατασαράι πρόσθεσε στο δυναμικό της με μεγάλες προσδοκίες στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Η γειτονική ΑΕΚ βάζει τώρα ξανά στην ατζέντα της τον Σεντρίκ Μπακαμπού.

Μια εντυπωσιακή εξέλιξη σημειώθηκε σχετικά με την Γαλατασαράι, η οποία σχεδίαζε να κινηθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η ΑΕΚ ενδιαφερόταν για τον Κονγκολέζο επιθετικό της Δημοκρατικής, Σεντρίκ Μπακαμπού, τον οποίο η Γαλατασαράι ήθελε να βγάλει στη βιτρίνα της στη διάρκεια της διακοπής.

Ο 32χρονος επιθετικός, ο οποίος στο παρελθόν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, σκόραρε μόλις μία φορά στα 11 παιχνίδια που αγωνίστηκε φέτος. Ο Μπακαμπού πέτυχε το μοναδικό του γκολ εναντίον της Μπάγερν Μονάχου στο Champions League. Για τον Κονγκολέζο επιθετικό καταβλήθηκε μεταγραφικό ποσό 700 χιλιάδων ευρώ στην αρχή της σεζόν».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0