Football Talk

Κι αν οι ενοχλήσεις των Ρόδρι - Χάαλαντ είναι «σοβαρές», ποιος θα παίξει κόντρα στη Λίβερπουλ;

Κι αν οι ενοχλήσεις των Ρόδρι - Χάαλαντ είναι «σοβαρές», ποιος θα παίξει κόντρα στη Λίβερπουλ;
Έχετε αντιληφθεί πόσοι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι, είναι εκτός ή αμφίβολοι, για το μεγάλο ματς απέναντι στη Λίβερπουλ;
Υπάρχει διάστημα μίας εβδομάδας έως το μεγάλο ματς της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ (25/11, 14:30), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Premier League, αλλά ο Πεπ Γκουαρδιόλα, δεν γίνεται να μην ανησυχεί!

Μέσα σε λίγες ημέρες, εν μέσω της διακοπής των πρωταθλημάτων, είδε τον έναν παίκτη μετά τον άλλο, να βγαίνουν στα... πιτς! Τελευταία «θύματα», οι Ρόδρι και Χάαλαντ!

Ο Ισπανός αμυντικός χαφ ένιωσε ενοχλήσεις και δεν αγωνίστηκε απέναντι στην Κύπρο. Οι πρώτες πληροφορίες των ΜΜΕ της Αγγλίας, αναφέρουν πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αλλά αυτό μένει να φανεί. Πάντως, σε περίπτωση που απουσιάσει, η Μάντσεστερ Σίτι έχει μείνει με μοναδικό «καθαρό» χαφ, τον Κάλβιν Φίλιπς!

Από την άλλη πλευρά, ο Έρλινγκ Χάαλαντ φάνηκε να χωλαίνει στο ματς της Νορβηγίας με τα Νησιά Φερόε, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το μέγεθος του προβλήματός του. Μοιάζει δεδομένο, όμως, πως θα απουσιάσει από το ματς της Κυριακής (19/11) απέναντι στη Σκωτία.

Σε περίπτωση που προστεθούν και τα δύο ονόματα στο «απουσιολόγιο» του Γκουαρδιόλα, ο αριθμός στη λίστα αρχίζει να... ξεφεύγει, αφού ο Στόουνς είναι τραυματίας, ο Κόβασιτς αμφίβολος, όπως και ο Έντερσον, ενώ εκτός εξίσωσης παραμένουν οι Ντε Μπρόινε, Ακέ και Νούνιες!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0