Football Talk

Δεν «μασάει», αλλά και δεν τιμωρείται; Άρπαξε αντίπαλο από τον λαιμό ο Μέσι, ούτε κίτρινη! (video)

Δεν «μασάει», αλλά και δεν τιμωρείται; Άρπαξε αντίπαλο από τον λαιμό ο Μέσι, ούτε κίτρινη! (video)
Πολλά νεύρα, καμία τιμωρία για τον Λιονέλ Μέσι!
Παραλίγο να ξεφύγει η κατάσταση στο Αργεντινή - Ουρουγουάη. Και όλα αυτά, πριν ακόμα πάρει το ματς τον... δρόμο του, για ήττα της «αλμπισελέστε», μέσα στο Μπουένος Άιρες, με 2-0 (17/11).

Στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης των δύο ομάδων, για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, ο Λιονέλ Μέσι «μπήκε» στον καυγά που είχε στηθεί, πιάνοντας από τον λαιμό τον Ολιβέιρα! Μάλιστα, λίγο πιο δίπλα, Ουγκάρτε και Ντε Πολ είχαν... στήσει τον δικό τους καυγά, με τις άσεμνες χειρονομίες να δίνουν και να παίρνουν!

Πάντως, με τη συγκεκριμένη κίνηση του Μέσι να έχει γίνει ήδη viral, άπαντες στάθηκαν στο γεγονός πως δεν αντίκρισε ούτε την κίτρινη κάρτα (!), ενώ η πράξη του, ίσως «σήκωνε» και κόκκινη!

«Είναι φυσιολογικό. Αυτού του είδους τα παιχνίδια, Προκριματικά... Κόντρα στην Ουρουγουάη είναι πάντα έτσι. Προτιμώ να μην πω αυτό που πιστεύω.

Οι νέοι πρέπει να μάθουν να σέβονται από τους μεγαλύτερους. Αυτό το ντέρμπι ήταν πάντα έντονο, σκληρό, αλλά πάντα με πολύ σεβασμό. Πρέπει να μάθουν λίγο», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Λιονέλ Μέσι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0