Football Talk

Υπάρχει τρόπος να περάσει η ΑΕΚ και να αποκλειστεί η Μαρσέιγ; Ναι, με γκολ που ξεκινάει από… πλάγιο! (pics)

Υπάρχει τρόπος να περάσει η ΑΕΚ και να αποκλειστεί η Μαρσέιγ; Ναι, με γκολ που ξεκινάει από… πλάγιο! (pics)

Και όμως, οι Γάλλοι έχουν βρει το αδύναμο σημείο της Μαρσέιγ. Όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, είναι το πλάγιο από τα… δεξιά. Και αν η ΑΕΚ κάνει δύο νίκες στο Europa League, ίσως δύο τέτοιες στιγμές των Γάλλων, μπορέσουν να δώσουν πρόκριση στην ελληνική ομάδα!

Είναι δεδομένο και ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει, το γεγονός πως η Μαρσέιγ έχει βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα της με τον Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο.

Είναι προφανές. Τα αποτελέσματά της «μιλούν» από μόνα τους, οι εμφανίσεις της στη Γαλλία έχουν βελτιωθεί και τη δεδομένη χρονική στιγμή, αποτελεί το βασικό φαβορί για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Όπως ήδη ξέρετε, συζητάμε για την τελευταία ομάδα που πέρασε νικηφόρα από την OPAP Arena, με το τελικό 2-0 ναι μεν να μην αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του ματς, αλλά να συνιστά μία σημαντική επιτυχία για τους φιλοξενούμενους, που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +1 από την Μπράιτον και στο +4 από την ελληνική ομάδα.

Υπάρχει τρόπος να μείνει εκτός συνέχειας του θεσμού λοιπόν το σύνολο του Γκατούζο, για να προκριθεί η ΑΕΚ; Η λογική λέει μόνο με έναν τρόπο. Να χάσει δις η Μαρσέιγ, από τον Άγιαξ στην Γαλλία και την Μπράιτον στην Αγγλία, και η «Ένωση» να κερδίσει και τα δύο της παιχνίδια, με τους «γλάρους» και τους Ολλανδούς.

Σαφώς και οι πιθανότητες δεν είναι μεγάλες ως προς αυτό το σενάριο, αλλά οι ρεπόρτερ της Μαρσέιγ έχουν βρει τον τρόπο. Με γκολ που ξεκινά από την δεξιά πλευρά και από… πλάγιο!

Όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, η Μαρσέιγ έχει δεχθεί φάσεις με αυτόν τον τρόπο, και από τις τρεις ομάδες του ομίλου. Της το έκανε και η ΑΕΚ μέσα – έξω. Αν αυτές μετουσιωθούν σε γκολ, η ελληνική ομάδα μπορεί πράγματι να ελπίζει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει! Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0