Football Talk

Συμβαίνει παντού: Απίθανο λάθος στο Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι, πέναλτι… εκτός περιοχής! (video)

Συμβαίνει παντού: Απίθανο λάθος στο Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι, πέναλτι… εκτός περιοχής! (video)

Συμβαίνουν και στο γυναικείο ποδόσφαιρο, συμβαίνουν παντού. Δείτε το απίθανο… φάουλ που καταλογίστηκε ως πέναλτι σε βάρος της Τσέλσι, στην πρώτη αγωνιστική του Champions League. Αντίπαλος η Ρεάλ Μαδρίτης, πήρε βαθμό η «Βασίλισσα» εξαιτίας αυτού!

Η Τσέλσι είδε την Καρμόνα να σκοράρει με πολύ τυχερό τρόπο, αφού το σουτ που επιχείρησε εκτός περιοχής στην έναρξη του ματς της Τετάρτης κόντραρε, άλλαξε παντελώς πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Οι Λονδρέζες αντέδρασαν φτάνοντας στη μεγάλη ανατροπή με τις Τσαρλς και Κερ, ωστόσο, εκεί... άρχισαν τα όργανα με τη διαιτησία.


This was given as a penalty to Real Madrid... What a joke... pic.twitter.com/XpcyL6qvub

— Chelsea Women Daily (@CFCWdaily) November 15, 2023

Στο 78' υποδεικνύεται πέναλτι σε μαρκάρισμα που ξεκίνησε εκτός περιοχής και δεν φαίνεται αν όντως η τελευταία επαφή είναι ακριβώς πάνω στη γραμμή. Επιπλέον, το 90' + 5' δεν μετράει το γκολ της νίκης για την αγγλική ομάδα, αφού η απόφαση ήταν οφσάιντ.

Όχι για την σκόρερ, αλλά για την Σαμ Κερ που την στιγμή που γίνεται το γέμισμα είναι όντως εκτεθειμένη και πιθανότατα θεωρείται πως συμμετέχει στη φάση με τον τρόπο που βάζει το κορμί για να σταματήσει την προσωπική της αντίπαλο, μέχρι να κάνει το ... overlap η συμπαίκτριά της και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

www.bnsports.gr

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0