Football Talk

Ούτε κίτρινη, ούτε κόκκινη: Στην «γκρίνια» στον διαιτητή, η τιμωρία θα είναι… καινούργια κάρτα!

Ούτε κίτρινη, ούτε κόκκινη: Στην «γκρίνια» στον διαιτητή, η τιμωρία θα είναι… καινούργια κάρτα!

Δημοσίευμα των «Times» αναφέρει πως σε περίπτωση που ένας ποδοσφαιριστής «γκρινιάζει» έντονα κατά τη διάρκεια μίας αναμέτρησης σε έναν διαιτητή, θα περνά εκτός αγωνιστικού χώρου για ορισμένο χρονικό διάστημα. Μία τρίτη κάρτα είναι στα… σκαριά!

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως σε περίπτωση που ένας ποδοσφαιριστής δεν συμμορφώνεται με όσα υποδεικνύει ο εκάστοτε διαιτητής μίας αναμέτρησης, θα αντικρίζει κίτρινη κάρτα για να συνετιστεί.

Πλέον, φημολογείται πως αυτό θα πάψει να υφίσταται, καθώς στα… σκαριά βρίσκεται η εισαγωγή μίας ακόμη κάρτας στο ποδόσφαιρο, που θα έχει χρώμα κίτρινης, αλλά διαφορετική επίδραση στο παιχνίδι.

Τι εννοούμε με αυτό; Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times», δικηγόροι του ποδοσφαίρου εξετάζουν το ενδεχόμενο να αντικρίζει την… καινούργια κάρτα, όποιος παίκτης είναι ατίθασος. Άμεση συνέπεια θα αποτελεί η αποχώρησή του από το παιχνίδι για 10 λεπτά, προκειμένου να ηρεμήσει και να «καθαρίσει» το μυαλό του.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα τιμωρείται με κίτρινη κάρτα και εν συνεχεία, οι κανόνες θα εξακολουθούν να εφαρμόζονται, όπως τους γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0