Football Talk

Αποχώρησε ο Μπράτσος από τον Βόλο – Η σύμπτωση με τα… κίτρινα και το 75% των 9 τελευταίων μηνών! (video)

Αποχώρησε ο Μπράτσος από τον Βόλο – Η σύμπτωση με τα… κίτρινα και το 75% των 9 τελευταίων μηνών! (video)

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Βόλου ο Κώστας Μπράτσος. Ξεκίνησε και ολοκλήρωσε την προπονητική του «θητεία» στην τέως ομάδα του κόντρα σε «κιτρινόμαυρους», συνήθισε να κερδίζει με το… ίδιο αποτέλεσμα.

Κάποιος θα την «πλήρωνε» κάποια στιγμή για την κακή εικόνα και την αρνητική βαθμολογική συγκομιδή του Βόλου στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και εν τέλει, αυτός ήταν ο Κώστας Μπράιτσος.

Ο Έλληνας προπονητής βρισκόταν στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας τα τελευταία χρόνια, φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στον Βόλο ο ίδιος, αλλά η αλήθεια είναι πως τα πράγματα δεν κύλησαν όπως ο ίδιος θα περίμενε.

Η ήττα από τον Άρη με 2-0 αποδείχθηκε «καταδικαστική» και κάπως έτσι, ο Μπράτσος αποτελεί παρελθόν μετά από 48 αναμετρήσεις.


Το εντυπωσιακό της υπόθεσης; Το πρώτο του ματς ήταν απέναντι στην ΑΕΚ, στη νίκη με 1-0, το τελευταίο ξανά κόντρα σε «κιτρινόμαυρους», με τον Άρη να έχει σειρά. Από τις τέσσερις τελευταίες του επικρατήσεις πάντως, το 75% αυτώ ήταν με ακριβές σκορ 2-1, με πιο πρόσφατη αυτή επί της Κηφισιάς, εντός έδρας, με το εν λόγω αποτέλεσμα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0