Football Talk

Η συνέντευξη του Ράμσντεϊλ που έγινε… viral: «Δεν είμαι συγκεντρωμένος για 90 λεπτά!» (video)

Η συνέντευξη του Ράμσντεϊλ που έγινε… viral: «Δεν είμαι συγκεντρωμένος για 90 λεπτά!» (video)

Θυμάστε τι είχε δηλώσει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο Άαρον Ράμσντεϊλ; Πλέον, η συνέντευξή του έχει γίνει επίκαιρη και όλοι αναρωτιούνται αν αυτή ήταν η αρχή του τέλους της καριέρας του στην Άρσεναλ.

Ο Άαρον Ράμσντεϊλ έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Μικέλ Αρτέτα. Είναι προφανές. Για να είμαστε ακριβείς, αν δεν θέλουμε αυτό να ακουστεί αρκετά σκληρό, δεν αποτελεί απλώς πλέον τον βασικό γκολκίπερ της Άρσεναλ.

Ο Νταβίντ Ράγια πήρε τη θέση του και παρότι ο Ισπανός δεν έχει πραγματοποιήσει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα με τους «κανονιέρηδες», όντας επιρρεπής στο λάθος, ο Αρτέτα τον στηρίζει και τον διατηρεί στο αρχικό σχήμα.

Πριν από μερικές ώρες, ο πατέρας του Ράμσντεϊλ, Νικ, επισήμανε πως ο γιος του δεν είναι πλέον χαρούμενος. «Έχει χάσει το χαμόγελό του», είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πάντως πως θα παλέψει για να κατακτήσει τίτλους με την Άρσεναλ.

Εν τέλει, μάθαμε γιατί ο Ράμσντεϊλ έχασε τη θέση του; Όχι. Αλλά πολλοί θεωρούν πως μία συνέντευξή του, πριν από μερικές εβδομάδες, αποτέλεσε την αρχή του τέλους. Ο Άγγλος μίλησε στον Ίαν Ράιτ, είπε πως ποτέ δεν είναι συγκεντρωμένος για 90 λεπτά στο ματς και για τον λόγο αυτόν, προσπαθεί να μιλά με τους οπαδούς, να απαντά ή να τραγουδά μαζί τους, για να «ξεφεύγει» από το κλίμα της συνάντησης.

Μήπως λοιπόν, όπως υποστηρίζουν οι Άγγλοι, αυτή ήταν η αρχή του τέλους για τον Ράμσντεϊλ στους «κανονιέρηδες»;

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0