Football Talk

Και όμως, συνέβη: Το πιο τρελό combo bet που υπάρχει και ένα πέναλτι του Πάλμερ για 28.500!

Και όμως, συνέβη: Το πιο τρελό combo bet που υπάρχει και ένα πέναλτι του Πάλμερ για 28.500!

Και όμως, έχει συμβεί. Υπάρχει άνθρωπος που έχει καταφέρει να βγάλει χρήματα από το εντυπωσιακό 4-4 της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Σίτι. Πήρε 28.500 ευρώ. Ποντάροντας πόσα είναι φυσικά το ερώτημα… Με μόλις 30 λίρες. Θα ευγνωμονεί για πάντα τον Κόουλ Πάλμερ!

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για το παιχνίδι της σεζόν. Ένα ολότελα εντυπωσιακό και απρόβλεπτο ματς, με την Τσέλσι να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στη 12η αγωνιστική της Premier League και να καταφέρνει να μην ηττηθεί, παρά το γεγονός πως δέχθηκε τέσσερα γκολ από την πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Βρέθηκε δις πίσω στο σκορ, προέβη στην ανατροπή, αλλά το τελικό 4-4 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις, με τον Αρμάντο Μπρόγια να κερδίζει πέναλτι και τον Κόουλ Πάλμερ να σκοράρει απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Στοιχηματικά, ελάχιστοι είναι η αλήθεια πως θα κατάφεραν να πάνε «ταμείο», αναλογικά με την εξέλιξη της συνάντησης. Πόσοι άραγε να βρήκαν το ακριβές σκορ, ουδείς πληρώθηκε με πρώιμη πληρωμή, ενώ το «διπλό», που αποτέλεσε και το βασικό ποντάρισμα των περισσοτέρων, δεν επιβεβαιώθηκε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0