Football Talk

Πάντως, αν το γκολ του ΠΑΟΚ το βλέπαμε στην Αγγλία, θα το συζήταγε η… μισή Ευρώπη! (video)

Πάντως, αν το γκολ του ΠΑΟΚ το βλέπαμε στην Αγγλία, θα το συζήταγε η… μισή Ευρώπη! (video)

Πάσα, πάσα, γκολ. Για την ακρίβεια, πάσα επί… 11 και τακουνάκι του Σαμάτα. Στο εξωτερικό θα συζήταγαν δεδομένα πάρα πολύ για το απίθανο γκολ ισοφάρισης του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό!

Η αλήθεια είναι πως η φάση πέρασε λίγο στα… ψιλά. Δεν συζητήθηκε όσο θα έπρεπε. Συζητήθηκε όσο θα μπορούσε. Την είδαμε μία, δύο φορές, επαινέσαμε τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, μας άρεσε το πώς ισοφάρισε τον Παναιτωλικό, αλλά δεν μπήκαμε στη διαδικασία να την αναλύσουμε.

Δεν κάναμε δηλαδή ό,τι θα έκαναν οι Άγγλοι, σε περίπτωση που το γκολ του Αλί Σαμάτα, είχε επιτευχθεί στην Premier League. Διότι συζητάμε για την επιτομή της ομαδικότητας, της υπέροχης εναλλαγής της μπάλας, του ιδανικού timing και του ταλέντου που διαθέτουν οι Θεσσαλονικείς.

Η φάση ξεκινά από τον Κουλιεράκη. Αυτός αρχίζει την επίθεση, με τον ΠΑΟΚ να φτάνει στην αντίπαλη περιοχή σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα, έχοντας αλλάξει 11 φορές την μπάλα, με πέντε κοντρόλ να μεσολαβούν.

Το highlight είναι φυσικά το πάτημα του Γιάννη Κωνσταντέλια, προτού η μπάλα φτάσει εν συνεχεία στον Σαμάτα, για να ισοφαρίσει για το σύνολο του Ρασβάν Λουτσέσκου.

Δείτε την ολοκλήρωση της φάσης:

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0