Football Talk

Ο Μέσι ντύθηκε... Μαραντόνα, στο Μουντιάλ του '94!

Ο Μέσι ντύθηκε... Μαραντόνα, στο Μουντιάλ του '94!
Εμβληματική φανέλα, από το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, στο οποίο αγωνίστηκε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Πώς θα έμοιαζε ο Λιονέλ Μέσι με αυτήν; Η Adidas έλυσε την απορία.
Η έμπνευση της Adidas πέτυχε... διάνα! Ο Λιονέλ Μέσι κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο λόγος; Η φανέλα της Αργεντινής, και συγκεκριμένα, του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, εν έτει 1994, στο Παγκόσμιο Κύπελλο των ΗΠΑ.

Ήταν το τελευταίο Μουντιάλ στο οποίο αγωνίστηκε ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αντιμετωπίζοντας μεταξύ άλλων και την Ελλάδα. Το αμέσως επόμενο ματς, απέναντι στη Νιγηρία, αποδείχθηκε και το τελευταίο του στη διοργάνωση, καθώς ακολούθησε η βαριά τιμωρία της FIFA, για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Ο συνεχιστής του έργου του, όσον αφορά το κεφάλαιο, «Εθνική Αργεντινής», Λιονέλ Μέσι, ο ηγέτης της νέας εποχής, όπως φάνηκε με την επιστροφή της στην κορυφή του κόσμου στα γήπεδα του Κατάρ, «έριξε» το ίντερνετ, με μία φωτογραφία του και μόνο. Και τι φωτογραφία!

Ιδού, λοιπόν, ο Λιονέλ Μέσι, με τη φανέλα και τις φόρμες που φορούσε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, στο Μουντιάλ του 1994!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0