Football Talk

Πογέτ: «Απλήρωτος για οκτώ μήνες ο βοηθός μου!»

Πογέτ: «Απλήρωτος για οκτώ μήνες ο βοηθός μου!»
Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε για τα ματς με τη Νέα Ζηλανδία, τη Γαλλία, αυτά που έρχονται τον Μάρτιο, αλλά δεν έμεινε μόνο στα... αγωνιστικά. Τόνισε πως ο βοηθός του είναι απλήρωτος οκτώ μήνες. Τι απάντησε επίσημα η ΕΠΟ.
Δηλώσεις πριν την προπόνηση της Δευτέρας (13/11), παραχώρησε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ, εν όψει των αναμετρήσεων με τη Νέα Ζηλανδία και τη Γαλλία.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα ματς που έρχονται τον Μάρτιο, στην προσπάθεια της «γαλανόλευκης» να βρεθεί στο EURO 2024, ενώ τόνισε πως ο βοηθός του, Μαουρίσιο Ταρίκο, είναι απλήρωτος οκτώ μήνες!

Από την πλευρά της ΕΠΟ, μέσω επίσημης απάντησης, αναφέρεται πως ο συνεργάτης του δεν έχει βγάλει ελληνικό ΑΦΜ, και γι' αυτό δεν πληρώνεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ:

Για τις ερχόμενες αναμετρήσεις της Ελλάδας:

«Έχω καλέσει 32 παίκτες και οι 31 είναι εδώ. Δεν θα έχουμε καιρό για τις προπονήσεις οπότε πρέπει να τους δω. Δεν κοιτάμε τη Γαλλία, από το Σάββατο θα είμαστε εδώ. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα playoffs του Μαρτίου».

Για τη Γαλλία:

«Θα χρησιμοποιήσουμε το ματς με τη Γαλλία σαν τεστ, για το πως μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε καλύτερες ομάδες»

Για τις αλλαγές στα επόμενα ματς:

«Με την Ολλανδία είδαμε πράγματα που θέλαμε, τα θέλουμε και με τη Γαλλία».

Για τα πολλά προπονητικά κέντρα που αλλάζει η ομάδα:

«Προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για να αποκτήσουμε προπονητικό κέντρο. Αλλά υπάρχει και ένα όριο στο τι μπορώ να κάνω. Η σχέση με τους φιλάθλους είναι σε πολύ καλό σημείο και θα πρέπει να παίξουμε δίχως αυτούς.

Για τον βοηθό του:

«Ενημερώνω πως ο Μαουρίσιο Ταρίκο δεν είναι εδώ γιατί είναι απλήρωτος για οκτώ μήνες, επομένως δεν είναι εδώ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0