Football Talk

Γιοβάνοβιτς: «Πάντα καλό να κερδίζεις πριν τη διακοπή»

Γιοβάνοβιτς: «Πάντα καλό να κερδίζεις πριν τη διακοπή»
Μετά την επικράτηση της ομάδας του με 1-0 επί της Κηφισιάς, στο γήπεδο της Καισαριανής, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στάθηκε στη σημασία του να μπαίνεις στη διακοπή με νίκη. 
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 της Κηφισιάς, στο γήπεδο της Καισαριανής, στο ματς που έριξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League το βράδυ της Κυριακής (12/11) με γκολ του Μαντσίνι στο 58'.

Μετά το τέλος του αγώνα, στις δηλώσεις του, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επισήμανε τη δυσκολία του παιχνιδιού και τους πολλούς διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους έψαξε η ομάδα του το γκολ. Κυρίως, όμως, τόνισε τη σημασία του ότι ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μπει στη διακοπή με νίκη, κάτι που θα της δώσει ηρεμία για να μπορέσει να δουλέψει σωστά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:
«Χρειάστηκε πολύ υπομονή, ήταν δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε ότι η Κηφισιά θα μας χτυπήσει στην κόντρα. Ψάξαμε το γκολ με διαφορετικούς τρόπους, είχαμε φάσεις. Ήταν αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι για να μπορέσουμε να είμαστε ψύχραιμοι παρά το ότι δεν είχαμε το σκορ.

Είναι σημαντικό που πάμε στη διακοπή με ηρεμία, να ξεκουραστούμε και να συνεχίσουμε στα επόμενα παιχνίδια. Πάντα είναι καλό να κερδίζεις πριν τη διακοπή για να έχεις ηρεμία και να μπορείς να δουλέψεις σωστά
».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0